Tribünde Gruplaşmaya anlam veremiyorum,Hepimizin Amacı,Sevinci,Üzüntüsü,Acısı,Derdi,Düşüncesi ....vs... Aynı Değil mi ?
Anlam Veremediklerimiz
Daraltma
X
-
Senelerdir Şampiyon Olamamıza
Futbolda göz Göre göre Şike yapılmasına
Mustafa keçelinin Topu sürüp sürüp taca bırakmasına
Yattaranın Sakatlanmasına
Hala Maket Stat Resmine Bakmamıza
Trabzonda yaşayıp da Ezikleri Destekleyenlere ( özellikle bayanlar )
Kale Arkalarının Yıllardan beri Genişletilmemesini
Trabzonlu iş adamlarını
Trabzonspor Efsanesini ve gerçeğini görmeyen Politikacıları
Rizelilerin Feneri desteklemesini
Hala Azize gibi Bir adamın Türk futbolunda söz sahibi olmasına
daha çok şeye anlam veremiyorumTemiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!Yorum
-
-eller içtikleri sudan kilo alırken mantıları börekleri çatlarcasına yememe ağman gram alamayışıma anlam veremiyorum
- Memleketinin takımı dururken ezikler için paralanan insanlara anlam veremiyorum
- sınavda zor soru sorup çanla öğrenci geçiren hocalara anlam veremiyorum
........................................................................................................................................................................................................................................................................TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
-
-
Yattara nın illa skor aleyhimize iken oyuna alınmasına anlam veremiyorum'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''Yorum
-
Ziya amcamın futbol mantalitesine...anlayan varsa biri bana anlatsın
GÜMÜŞ GENÇLİK!!!
Trabzonspor,bir duruştur,bir hayat biçimidir,bir kültürdür,isyandır,tavırdır...Yorum
-
Kesiiiiinnnnnnnnlikle katılıyorum vallaaaaa! olmaz böyle şeyy! Zaten adam çıkarken yüzü allak bullaktı. Bir de tam çıkarken gol yedikk!
komik! Ziyaaaa senin gibi bi adama anlam bile veremiyorum!
Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Yorum
-
mustafa keçeli hala nasıl bu takımda anlam veremiyorum
Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.