"Terledi Yanakların Ya Çıkar Mendilıni.. Bana Sevgilım Dedın Yiyeyım O Dilıni.."
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
MSN'de Kullandığınız Kullanıcı Adının Yanına Yazılan İletiler
Daraltma
X
-
Gripli Kentin Sürrealist vatandaşı...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarsın kızlar sarılmasın bana,bordo mavi kaşkolum yeter boynuma.�Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarsın kızlar sarılmasın bana,bordo mavi kaşkolum yeter boynuma.€25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61 kenara ne demek?
- Alıntı
Yorum
-
"Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misâli o musalla taşında..."[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
Yorum