Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Murat ACAR ile ilgisi yoktur (Trajikomik Vaka İçerir)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Murat ACAR ile ilgisi yoktur (Trajikomik Vaka İçerir)

Arkadaşlar hemen altta gördüğünüz linkin devamında okuyacağınız haberi eski(eskimeyen) üyelerimizden Murat ACAR abimizle bir ilgisi yoktur.

Ben haberi okurken şok üstüne şok geçirdim. Bütün bilgiler örtüşüyor çünkü... Hemen Murat abiye yazdım ve iyi olduğunu teyid etti. Trajikomik bir hadise. Ölen vatandaşa da rahmet dileyelim bu vesileyle.

Benim gibi haberi okuyup da merak edenler olursa diye paylaşma gereği hissettim

BURSA’da, madde bağımlısı olduğu öne sürülen 17 yaşındaki B.O., girdiği işyerinde 45 yaşındaki Murat Acar’ı bıçaklayarak öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan B.O.’nun, çocuk şubesine gelen babasını da tanıyamadığı belirtildi.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Bende ilk Yiğitten haber aldım. Bana nasılsın diye yazınca espriyle karışık iyi değilim izinler iptal oldu memleket özlemi hepten derbeder etti beni dedim Yiğitte bu haberi söyleyince bir yandan şaşırdım bir yandan da bu kadar tesadüf'mü olur diyerek hayretler içine düştüm.Ölen kişiye Allahtan rahmet diliyorum...
    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Valla ne desem bilemiyorum hala Hayat tuhaf.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

Başlıkta Murat ACAR görünce hayırdır ne oldu dedim
        Ölen kişiye Allah rahmet eylesin.

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
        Çalışıyor...
        X