Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammad Ali Vefat Etti.

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Amerika'daki nadir ADAM'lardan biriydi Malcolm X ile birlikte.
    İkisi de hayatları okunası ibret alınası insanlar.
    Allah mekanını cennet eylesin.
    Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Allah rahmet eylesin. Sadece boks ve spor camiası değil tüm dünyanın üzüldüğü bir ölüm oldu. Böyle dağ gibi adamlar vefat ettiğinde içimdeki burukluk 2 katına çıkıyor. Mekanı cennet olsun.
      Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

Muhammet Ali ye Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
        Müslümandı ve İslam ın gereklerini ve gerçeklerini yaşamıyla da açıkça ortaya koydu
        Sadece ringlerde boğuşmakla dövüşmekle sınırlı kalmadı Muhammed Ali
        ring dışında da faşist işgallere ırkçılığa karşı boğuştu ve dövüştü onu efsane yapan da zaten bu.
        ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Allah rahmet eylesin. Dilerim ki böyle sporcular daha da faxlasıyla özellikle abd de ortaya çıkar. Delikanlılığın vücut bulmuş hali..

Yorum

''Zenginlik istedim Allah bana İslam ı verdi''

''Benim Vietnamlılarla bir problemim yok onlar beni aşağılamadı''

-Muhammed Ali
            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

Allah rahmet eylesin musluman din kardesimiz ve kahramanimiz

Yorum

"Tüm dünya Müslümanlarının idolü, heyecanı, gücü, zafer sembolü ve sevgilisi güzel insan Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet diliyorum."

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Örnek bir insan ve örnek bir sporcu vefat etti. Yaptıklarıyla, adı sonsuza dek en iyi insanlar ve en iyi sporcular listesinde olacak.

Mekanın cennet olsun güzel adam... Allah rahmetini esirgemesin.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

cihadı işte bu adam yapıyordu,ortadoğuda birbirlerini farklı mezhepten oldukları için boğazlayan bağnazlar değil..
                    mekanı cennet olur inşallah.

Yorum

Mekanı cennet olsun.Zor ve imkansızlıklarla dolu şartların altında ezilmeden,inandığı değerler uğruna adanmış bir hayat.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet olsun inşallah..
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

mekani cennet olsun,hayat hikayesini izledim cok etkileyici,müslüman boksörümüz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                          Çalışıyor...
                          X