Geçmiş olsun dostum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yardımcı olabilir misiniz ? Sağlıkla alakalı
Daraltma
X
-
Geçmiş olsun. Tartıştık falan ama sağlık konusunda duyarsız kalamam. Başlığı gördüğümde sana mesaj attım ama mesaj kutun doluydu. Dayanılmaz acı hissediyorum dediğinde kulak zarının delik olduğunu anladım. Çünkü oksijenli su orta ve iç kulağına gittiği için o acıyı yaşadın. Aynısını ben de yaşadığım için.
Eğer iyi bir hekim bulursan ve sadece zar problemli ise ameliyattan korkmana gerek yok. Bu konuda soru sormak istersen yardımcı olabilirim.
Tekrar geçmiş olsun.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekrar gecmis olsun
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun dostum.
Eyvallah abi, Allah razı olsun.
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun. Tartıştık falan ama sağlık konusunda duyarsız kalamam. Başlığı gördüğümde sana mesaj attım ama mesaj kutun doluydu. Dayanılmaz acı hissediyorum dediğinde kulak zarının delik olduğunu anladım. Çünkü oksijenli su orta ve iç kulağına gittiği için o acıyı yaşadın. Aynısını ben de yaşadığım için.
Eğer iyi bir hekim bulursan ve sadece zar problemli ise ameliyattan korkmana gerek yok. Bu konuda soru sormak istersen yardımcı olabilirim.
Tekrar geçmiş olsun.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız mesaj kutun dolu. Cevap veremiyorum. Onu bir boşaltırsan cevap yazdım. @Sercan KeleşDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçmiş olsun. hazır konu varken ben de sıkıntımı yazayım.
sol kulak zarım delik ve kulağıma su kaçmaması gerekiyor. pamuğun üstüne vazelin sürüyorum ama su kaçacak diye korkuyorum. en sağlıklısı nedir?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle ameliyat.vazelinle devam o zaman?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorası kesin. ancak özel durumdan dolayı doktorlar yasaklıyor ameliyatı.vazelinle devam o zaman?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun Sercan, Allah şifa versin.Kpssde
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah kardeşim şuan için her şey daha güzel bugün seni yakalayacamKpssde
- Alıntı
Yorum
-
Oooo KPSS'ci gençlik. Günde 8-9 saat çalıştığım, televizyonda izdivaç programı açıkken matematik sorusu çözdüğüm günler geldi aklıma. Başka türlü konsantre olamıyordum. O zamanlar yemekteyiz de vardı galiba. Yemekteyiz ile derse başlayıp izdivaçla bitiriyordum. Heyy gidi günler.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
Yorum