Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yardımcı olabilir misiniz ? Sağlıkla alakalı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Geçmiş olsun dostum.

Yorum

Geçmiş olsun. Tartıştık falan ama sağlık konusunda duyarsız kalamam. Başlığı gördüğümde sana mesaj attım ama mesaj kutun doluydu. Dayanılmaz acı hissediyorum dediğinde kulak zarının delik olduğunu anladım. Çünkü oksijenli su orta ve iç kulağına gittiği için o acıyı yaşadın. Aynısını ben de yaşadığım için.
      Eğer iyi bir hekim bulursan ve sadece zar problemli ise ameliyattan korkmana gerek yok. Bu konuda soru sormak istersen yardımcı olabilirim.
      Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekrar gecmis olsun
        Sağolasın selçuk abi.

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçmiş olsun dostum.

Eyvallah abi, Allah razı olsun.
        İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçmiş olsun. Tartıştık falan ama sağlık konusunda duyarsız kalamam. Başlığı gördüğümde sana mesaj attım ama mesaj kutun doluydu. Dayanılmaz acı hissediyorum dediğinde kulak zarının delik olduğunu anladım. Çünkü oksijenli su orta ve iç kulağına gittiği için o acıyı yaşadın. Aynısını ben de yaşadığım için.
        Eğer iyi bir hekim bulursan ve sadece zar problemli ise ameliyattan korkmana gerek yok. Bu konuda soru sormak istersen yardımcı olabilirim.
        Tekrar geçmiş olsun.
        Allah razı olsun sibel. Bir kaç soru sordum sana özelden. Tartışmamız gelip geçici, yardımın için Allah razı olsun.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Yalnız mesaj kutun dolu. Cevap veremiyorum. Onu bir boşaltırsan cevap yazdım. [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION]
          En son Sibel tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 21:04.

Yorum

Yalnız mesaj kutun dolu. Cevap veremiyorum. Onu bir boşaltırsan cevap yazdım. @Sercan Keleş
            Şimdi sildim. Tekrar gönderirsen gelecektir kullanmayı tam bilmiyordum.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

geçmiş olsun. hazır konu varken ben de sıkıntımı yazayım.
              sol kulak zarım delik ve kulağıma su kaçmaması gerekiyor. pamuğun üstüne vazelin sürüyorum ama su kaçacak diye korkuyorum. en sağlıklısı nedir?

Yorum

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçmiş olsun. hazır konu varken ben de sıkıntımı yazayım.
                sol kulak zarım delik ve kulağıma su kaçmaması gerekiyor. pamuğun üstüne vazelin sürüyorum ama su kaçacak diye korkuyorum. en sağlıklısı nedir?
                Kesinlikle ameliyat.

Yorum

Kesinlikle ameliyat.
                  orası kesin. ancak özel durumdan dolayı doktorlar yasaklıyor ameliyatı. vazelinle devam o zaman?

Yorum

İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    orası kesin. ancak özel durumdan dolayı doktorlar yasaklıyor ameliyatı. vazelinle devam o zaman?
                    Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun o vakit.

Yorum

[MENTION=33476]Emre Çömez[/MENTION]
                      Geçmiş olsun. Allah sifa versin
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Geçmiş olsun Sercan, Allah şifa versin.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçmiş olsun Sercan, Allah şifa versin.
                          Eyvallah kardeşim şuan için her şey daha güzel bugün seni yakalayacam Kpssde

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvallah kardeşim şuan için her şey daha güzel bugün seni yakalayacam Kpssde
                            İnşallah, inşallah. Artık 1 aydan az kaldı. Son düzlükte tempoyu artırmak şart
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışın gençler
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Oooo KPSS'ci gençlik. Günde 8-9 saat çalıştığım, televizyonda izdivaç programı açıkken matematik sorusu çözdüğüm günler geldi aklıma. Başka türlü konsantre olamıyordum. O zamanlar yemekteyiz de vardı galiba. Yemekteyiz ile derse başlayıp izdivaçla bitiriyordum. Heyy gidi günler.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X