Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

sa kardesler,

koca bir yil gecti ve mübarek Ramazan ayi geldi. sunu surasinda 3 gün kaldi, ins. bu mübarek günleri degerlendirenlerden oluruz.ALLAH c.c bu ayda yapilan ibadetlere 1'e 1000 veriyor...ama yapilan günahlarda aynen 1'e 1000 yaziliyor...

size ve tüm islam alemine Ramazan ayinin hayirlar getirmesini Yüce Mevla'dan diliyorum...

esselam:

biraz uzak kalacagim PC'den, Hakkinizi helal edin ins.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

http://www.turktakvim.com/imsakiye04/index.html

2004 Yili Ramazan imsakiyeleri, türkiye ye tiklayip yasadigin il'e göre iftar vaktine bakabilirsiniz....

*

Yorum

Bence de Ramazan ayini iyi degerlendirmeliyiz

Bütün herkese hayirlar getirir Insallah

www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Tüm Trabzonsporlu kardeslerime yaklasan Ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini diliyorum.

Bu arada Cumartesi sabahin köründe oruçlu oruçlu takimi karsilamaya gelecek olan BMN Ankara ekibine simdiden tesekkür ediyorum
        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
        M. Akif ERSOY

Yorum

İlk olarak Emin tarafından gönderildi

Bu arada Cumartesi sabahin köründe oruçlu oruçlu takimi karsilamaya gelecek olan BMN Ankara ekibine simdiden tesekkür ediyorum

Haklisin ama, ben asil Pazar günü tam iftar vaktinde maça gidip takimimizi destekleyecek olanlara tesekkür ediyorum..(Bilmiyorum ne kadar katilim olacak)

Tüm TRABZONSPOR camiasinin ve Islam aleminin Ramazan ayini tebrik ediyorum..
          Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

İlk olarak Emin tarafından gönderildi

Tüm Trabzonsporlu kardeslerime yaklasan Ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini diliyorum.

sahurdan sonra hic yatmayin, sonra kalkamazsiniz...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            *

Yorum

Vaybe bir ramazan daha geldi .SU üçgünlük dünyada böyle mubarek günleri bize kavusturan rabbime sükürler olsun.Insallah her duamizin kabul olacagi bir ay geçiririz.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi
                Vaybe bir ramazan daha geldi .SU üçgünlük dünyada böyle mubarek günleri bize kavusturan rabbime sükürler olsun.Insallah her duamizin kabul olacagi bir ay geçiririz.

Amin...
                Allah tüm dualarimizi kabul etsin...
                Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

Ramazan ayinin basi rahmet, ortasi magfiret sonuda atesten kurtulusdur...

hadisi serif
                  *

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

http://www.turktakvim.com/imsakiye04/index.html

2004 Yili Ramazan imsakiyeleri, türkiye ye tiklayip yasadigin il'e göre iftar vaktine bakabilirsiniz....

www.diyanet.gov.tr akliniza gelen tüm ülkelerin imsakiyeleri mevcut, yukaridaki site kisitli.
                    insanlar burada alimlerin toplanip ayi gözlemlemesini, ardindan da radyodan sahur anonsu yapilmasini beklerken, ben imsakiyeyi çikti alip dagittim bile[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    Diyaneti tebrik ediyorum, gerçekten iyi is çikarmislar.

Bu Ramazan kendi adima çok farkli geçecek. Tabi bayram da.
                    Hepinize rahmet dolu bir Ramazan ayi ve barisiçinde, huzurlu bir bayram diliyorum.

Yorum

eh artik bu gece kalkiyoruz. galiba...
                      Murat & Yeşim
                      FATİH
                      GÖKDENİZ---Loading
                      BAYRAKTAR

Yorum

Su gibi geçiyor günler ve yine Ramazan ayi geldi.. Ayri bir sevinç ayri bir heycandir Ramazan komusuluklarin, arkadasliklarin daha bir koyu yasandigi, bir geceden itibaren günlük hayatin bir anda degistigi herkesin huzur ve mutluluk duydugu bir ayy. Hosgeldin Ramazan.

Allah abidetlerimizi kabul etsin. Trabzonspor'umuz sampiyon olsun..

Bu arada Ramazan'da iftar organizasyonlari olacak.. haberiniz olsun..
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Tüm TRABZONSPOR camiasina ve Islam alemine Ramazan ayinin hayirli gelmesini umut ediyor, Allahimdan dualarimizin kabulünüdiliyorum...
                          Hosgeldin on bir ayin sultani...

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Su gibi geçiyor günler ve yine Ramazan ayi geldi.. Ayri bir sevinç ayri bir heycandir Ramazan komusuluklarin, arkadasliklarin daha bir koyu yasandigi, bir geceden itibaren günlük hayatin bir anda degistigi herkesin huzur ve mutluluk duydugu bir ayy. Hosgeldin Ramazan.

Bu arada Ramazan'da iftar organizasyonlari olacak.. haberiniz olsun..

abi akil vermek haddime degil, ama birkac fakir vatandasida yaniniza alsaniz coook hos olur. ALLAH c.c niyetlerinizi kabul etsin...
                            *

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Amin!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X