Süleymanı ben tanıyorum kesinlikle bahsettiğiniz gibi biris değil.Prim yapma,üstünden geçinme gibi bir amacı yoktur evet kendisi hayvanın yobazın tekidir ama kesinlikle kötü niyetli bir adam değildir Köksalıda içten ve samimi duygularla bakımını yüklenmiştir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Köksal BABA
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleymanı ben tanıyorum kesinlikle bahsettiğiniz gibi biris değil.Prim yapma,üstünden geçinme gibi bir amacı yoktur evet kendisi hayvanın yobazın tekidir ama kesinlikle kötü niyetli bir adam değildir Köksalıda içten ve samimi duygularla bakımını yüklenmiştir
çünkü köksal baba 3 gramlık canı olan bir vursan ölücek biri.onu koruması sahiplenmesi mükemmel .
süleyman renkdaşımız onu hayata bağlıyor kimbilir belkide köksal baba onu hayata bağlıyordur.trabzondan süleyman renkdaş gibi biri çıkmış helal olsun diyorum ne demiştim köksal baba cennetlik demiştim(tabi Allah bilirde bana göre cennettlik)eeee onunla ilgilenende heralde cennete gitmeyi hakeder.
sonuç olarak köksal baba BABADIRtüm trabzon onu seviyor bu çok büyük bir şeydir
ama fazla kızdırmamak lazım kızınca pancar gibi kıpkırmızı oluyor korkuyorum kalpten gidicek diye köksal babamıza fazla yüklenmeyelim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleymanı ben tanıyorum kesinlikle bahsettiğiniz gibi biris değil.Prim yapma,üstünden geçinme gibi bir amacı yoktur evet kendisi hayvanın yobazın tekidir ama kesinlikle kötü niyetli bir adam değildir Köksalıda içten ve samimi duygularla bakımını yüklenmiştir
Köksal baba iyidir iyi, candirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
bana göre de durum aynen budur.
Şöhret iyi bişi değil,
bence Süleyman da Köksal da girdikleri bu girdabın içinde,
istemediği,kontrol edemediği durumlara düşüyorlar,
inşallah her şey kontrolleri altında ilerler.
Ben de Köksal Baba hayranıydım face de,
hatta oğulların,yeğenim ve ben TS formalarımızla Köksal Baba ya Niğde'den selamlar deyip foto yollamıştık,
daha sonra baktım Süleymanın bazı tavırlara kafama yatmıyor,ayrıldım
(gerçi duramıyorum baba yı özlüyorum arada bir girip bakıyorum)
Fakat yine de ne olursa olsun Süleyman'dan Allah razı olsun,
kolluyor,gözetiyor,ilgileniyor ve en önemlisi samimiyetle seviyor baba yı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabertürk'ün hazırladığı doğum günün kutlu olsun Köksal Baba diye bir video vardı. YouwTube veya başka bir yerden bulup izleyin derim. Köksal Baba ve ona bakan Süleyman Köse'nin bu şöhretten memnun olmadığı o videodan anlaşılıyordu.
bu şöhreti kendileri yarattılar ve bunu büyüterek devam ettiriyorlar bence,
yani durumdan rahatsız olsalar bence önüne geçebilirler hala... ama kendileri de istiyorlar ünlü olmayı görüntülere göre.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
İtalyanlar bile babaya hasta. Ne diyorsunuz siz?
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartmak ve işin cılkını çıkarmak hiç güzel değil.
hadi sopa, boks eldiveni neysede videoları izleyenler bilir bıçak vermişler, birde futbolcularla olan videoları var cardoza vs. tekme tokat giriyor, o tekme bacağına gelsede sakatlasa adamı ? böyle sorumsuzluk olmaz kulüp böyle şeylere izin vermemeliEn son kayyum61 tarafından düzenlendi; 15.02.2016, 12:53.
- Alıntı
Yorum
-
Köksal Baba nın doğum günü kutlandı,
futbol camiasından insanlar bir video ile doğum gününü kutluyor babanın,
bunlardan birisi de kim ?
e.belezoğlu denen mayası bozuk,
ülkede topçu kalmadı da ona mikrofon uzattınız,
ülke de adam kalmadı da ona laf düşürdünüz,
şimdi bunu diyince biz suçlu oluyoruz,bizim tepki abes karşılanıyor,
bendeki hassasiyetin 10 da 1 i Trabzonun göbeğindeki adam da yok ta yanarım yanarım ona yanarım,ben ne diyeceğimi bilemez oldum artıkEn son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 26.02.2016, 15:27.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
- Alıntı
Yorum
-
bırakalım da adam hayalindeki hayatı yaşasın kime zararı var?
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum