Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Köksal BABA

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Türkiyede adettir böyle insanlarla, seviyoruz bahanesiyle dalga geçilmesi eğlenilmesi.
    Köksal baba ise böyle insanların yine de en şanslılarından

Yorum

İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baba büyüksün İnşallah çömlekçiye gidip bir çay içmek nasip olur
      Gittim.Hem de Erzurum'dan gelen bir arkadaşımla.Çocuk fotoğraf çekilmek istedi Baba hasta çekilemeyiz dedi.Dedim adam Erzurum'dan gelmiş sadece bi fotoğraf çekilecek yok yok hasta dedi Süleyman denen şahış.20 dk sonra çay ocağının önünden geçerken 3 tane kız içerdeydi Köksal Baba'yla fotoğraf çekiliyordu.Hani az çok tanıyordukta görmek iyi oldu Süleyman denen herifi.

Yorum

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gittim.Hem de Erzurum'dan gelen bir arkadaşımla.Çocuk fotoğraf çekilmek istedi Baba hasta çekilemeyiz dedi.Dedim adam Erzurum'dan gelmiş sadece bi fotoğraf çekilecek yok yok hasta dedi Süleyman denen şahış.20 dk sonra çay ocağının önünden geçerken 3 tane kız içerdeydi Köksal Baba'yla fotoğraf çekiliyordu.Hani az çok tanıyordukta görmek iyi oldu Süleyman denen herifi.
        yuh beeee....

Yorum

Yüzlerce vidyo arasinda bu sadece bir tane örnek.

Köksal Baba 41 yasina girmis, karsisindaki genc belki 25 yasinda.

Adam sinir krizi gecirecek. Iste anlatmak istedigim mesele bu.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            https://www.youtube.com/watch?v=cWT1AAa63Qw

Yüzlerce vidyo arasinda bu sadece bir tane örnek.

Köksal Baba 41 yasina girmis, karsisindaki genc belki 25 yasinda.

Adam sinir krizi gecirecek. Iste anlatmak istedigim mesele bu.
            Karşısındaki eleman katıksız sığır. Harbi sığır!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilenler bilir Köksal denen vatandaş daha önceleri de vardı Trabzon'da ve kimse yüzüne bile bakmıyordu sıradan bir insandı senin gibi benim gibi, sosyal medyada fenomen olduktan sonra bu bahsettiğiniz şahıslar onun üzerinden prim yapmaktadır ve yapmacık davranışlar ile rol kesmektedir .
              En son Tayfun tarafından düzenlendi; 28.01.2016, 14:07.
              .

Yorum

avrupada su an acayip popüler oluyor
                özellikle balkandan olan insanlar videolarini gösterip tercüme edermisin diye ricada bulunuyor

adam gibi bir menajeri olsa sanirim su an dogu avrupada kanal kanal geziyordu
                youtube/facebook süperstari olma yolunda emin adimlarla yürüyor
                sadece youtube hitleri saglam bir maas kazanacak seviyede reklam isi dogru yönetilse
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilenler bilir Köksal denen vatandaş daha önceleri de vardı Trabzon'da ve kimse yüzüne bile bakmıyordu sıradan bir insandı senin gibi benim gibi, sosyal medyada fenomen olduktan sonra bu bahsettiğiniz şahıslar onun üzerinden prim yapmaktadır ve yapmacık davranışlar ile rol kesmektedir .
                  Bu kişilerin Köksal isimli engellli vatandaş üzerinden prim yapıyor elbette. Bazen kantarın topuzu kaçmakta ve mahallenin delisi durumuna sokulmaktadır kendisi.

Yorum

bir sene sonra unutulup gidecek.olan köksal ın ruh haline olacak.adamı palyaço gibi kullanıyorlar.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      avrupada su an acayip popüler oluyor
                      özellikle balkandan olan insanlar videolarini gösterip tercüme edermisin diye ricada bulunuyor

adam gibi bir menajeri olsa sanirim su an dogu avrupada kanal kanal geziyordu
                      youtube/facebook süperstari olma yolunda emin adimlarla yürüyor
                      sadece youtube hitleri saglam bir maas kazanacak seviyede reklam isi dogru yönetilse
                      Süleyman abi acikladi..çok teklif var şimdiye kadar geri cevirdiler...Doğaligini kaybetme birsey yapmak istemiyorlar...samimi olduğundan şüphem yok...10 senedir tanıyorlar.kaç senedir yardım ediyor köksal baba ys..Allah da karşılığını kat ve kat veriyor...
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

İtalyanlar bir etkinlik oluşturmuşlar. https://www.facebook.com/events/1093857313966562/

Rusya ile Türkiye arasındaki krizi çözmek için tek yol, Putin ve Köksal Baba tarihin en büyük savaşçıları arasında ölümüne bir meydan okuma düzenliyor. Gezegendeki hakimiyetin sahibini belirleyecek karşılaşmadan kim canlı çıkacak?
                        t @Selim_Turan

Yorum

Simdi Süleyman beye kiziyorsunuz. Belki de hakli sebepleriniz de var. Ama su videoyu görünce duygulandim yemin ediyorum. Su adamcagizin yüzünde bir tebessüm olusturuyorsa Süleyman arkadasi icimden bir sey demek gelmiyor ona acikcasi. Cok seviyor onu Köksal baba.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Vallahi adamın artık kardeşi gibi olmuş Köksal Baba tavırlarına kızabilirsiniz ama gerçekten mutlu ediyor onu koruyup kolluyor adam büyük iş yapıyor ne olursa olsun..

-JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Köksal baba candır
                              En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 22:25.

Yorum

cennetlik insan köksal baba.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X