Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Grafik Tasarımcı Arkadaşlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekip acaba BMN Twitter'a arka sayfa çalışması yaparak başlar mı
    Önce TSYD'ye logo hazırlayarak ülkeyi kaostan çıkaralım.

Şaka bir yana, [MENTION=11506]a f s[/MENTION] Ağabey, [MENTION=40776]Aydın Danış[/MENTION] ve diğer tasarımcı dostlarımızın TSYD logo tartışmalarındaki fikirlerini merak ediyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce TSYD'ye logo hazırlayarak ülkeyi kaostan çıkaralım.

Şaka bir yana, @a f s Ağabey, @Aydın Danış ve diğer tasarımcı dostlarımızın TSYD logo tartışmalarındaki fikirlerini merak ediyorum.
      Bayraksızlıkdan çıkmış bu tartışma. Vallahi Ali Fuat abimi bilmem ama Türk Spor Yazarları Derneği ise bu kurumun adı, Türk Bayrağının mutlak kullanılması lazım ve gerekli logodaki futbol topuna bu bir şekilde eklenebilir. Logonun geneline bakıldığında; çok şey yapılabilir hatda daha iyisi bile yapılabilirdi belki fakat amacına uygun olmuş diye düşünüyorum nacizane..
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Ali Fuat abi örnek yapıyor herhalde [MENTION=31952]Oğuz ZEYTİN[/MENTION]
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
        Yükleniyor...
        X