Osman Diyadin yazısında güzel bir yere değinmiş.Asala döneminde katledilen ateşelerimiz için hangi sözümona medeniyet beşiği avrupa ülkelerinin sözümona aydınları çıkıp böyle bir tepki koymuş ki düşündüğümde akıllılık yapmışlar diyorum!Destek amaçlı,acınızı paylaşıyoruz alt mesajlı bir hareket gerçekleştirmek istediler sözde!O pankartların ardında 100bin kişi yürüdü!100bin ''anlayamadığım'' insan...Bir cenazeyi,bir ölümü bile bu denli kullanabildi kimileri ve bizim insanlarımız da kandı,belki de çabuk gaza gelme özelliğimiz kullanıldı yine ve yeniden...iyi niyetler sömürüldü ve iki taraf oluştu şimdi farkındaysanız...Aşırı milliyetçiliğe dur demek istiyormuş gibi görünen bu olayla,esasında kişilerin milliyetçi duygularının fitillenerek iki tarafın oluşmasının ve kaosa kaos eklemenin hedeflendiğini düşünüyorum.Yazıktır ki bir ölüm kullanılıyor.Elinde hepimiz ermeniyiz pankartı taşıyanlara karşı hepimiz Türküz demek zorunda bırakılıyor insanlar.Herkes taraf...Hrant Dink'in ölümünü bastırdı mübarek,boynuz kulağı geçti yani!Yazık...!
Hepimiz Trabzon'luyuz...!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hepimiz Ermeyiniz sloganının altında bir şey aramaya gerek yok.Yani öküz altında buzağı.keyif adamı ..Yorum
-
Yorum
-
bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...Yorum
-
Cevap olarak o yürüşte olsam ben de Hepimiz Ermeniyiz,Hepimiz Dink'iz pankartını taşırdım.
Ermenistan devletinden bahsetmiyoruz ki.Türkiye'deki Ermenilerden bahsediyoruz.Türkiye'nin özgür bir ülke olması kendi avantajınadır.keyif adamı ..Yorum
-
Hayret bir şey cinayete üzülmekle birlikte sonraki olaylara ağzım bir karış açık kaldı. Neymiş hepimiz ERMENİ imişiz.
HAYIR KARDEŞİM BEN ERMENİ MERMENİ deyilim. Anadoluluyum Elhamdülillah MÜSLÜMANIM TÜRKÜM ve NİĞDELİYİM, TRABZONLUYUM.
Yahu bizler bu kadar kendi memleketini bir kalemde unutuverecek milletmiydik. Üzüntüyü paylaşmak için illaki ERMENİ mi olmak gerekiyor TÜRK kalarak acıları paylaşımıyormuyuz.Özümüzü inkar etmekte üzerimize son zamanlarda.Neler oluyor bize Talat Paşa ensesinden vurulurken Büyükelçilerimiz Taha ÇARIM, İsmail EREZ..... ensesinden vurulurken kaç ermeni HEPİMİZ TÜRKÜZ dedi. Haa bunu oh çekiyoruz olarak algılamasın.HER AN HER ŞEY OLABİLİR.Yorum
-
ermeni bayrağı da yoktu verilmesi gereken mesaj farklıydı yanlış anlamaya gerek yok bence
bazı siyasi partiler de bundan rant sağlamaya çalışıyo bunlara alet olmayalım lütfennBordomavi.netYorum
-
trabzonum sen okadar büyük bir kentsinki bu ülkenin insanları seni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar
TRABZONLU VE TRABZONSPORLU OLMAK AYRICILIKTIR...GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞYorum
-
hepimiz hrant'ız demek var hepimiz ermeniyiz demek var, 2 saatte 100 tane hepimizle başlayan, barışı öğütleyen slogan bulabilirim ama hiçbiri hepimiz ermeniyiz kadar kendini yalanlayıcı ve utandırıcı bir slogan olamaz, söyleyenler söylemiştir geçmiş olsun kıs kıs gülmekte bazı insanlar, ben kendime güldürmediğim için şanslı hissediyorum kendimi...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum