Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 seneye ramak kaldı çok şükür.
    Hamiş

Yorum

• kucuklugumden beri sigaraya merakim vardi, ancak paket almaya universite 1. sinifta basladim, herkes iciyordu, en yakin arkadaslarim, hocalarim.. icmeyen yoktu.

sinavlar falan filan derken, zaten meyilli olan bedenim sigara isteyi verdi. 8 yil ictim gunde bir paket.. yasim 28 oldu, damar sertligi problemi yasiyorum, yedikleriminde bunda etkisi var, malum amerikadayim. Sigarayi birakali 4 ay oldu.. Alkol zaten hic kullanmam.

sizlere su kadar soyluyum, sigarayi biraktiginizda, yeniden dogmus gibi olacaksiniz, sigara icipte yaniniza biri geldiginde ondan nefret edeceksiniz.

hic sigarayi islak biryerde sondurup, bir gun sonra yerinden almak istediginiz oldumu, ya kokusu nasildi ? igrenc degilmi... iste yuzlerce binlerce sigara ayni o sekilde vucudumuzun heryerine idrak ediyor.

ayda 250 300 tl sigara parasi veriyorsunuz, yilda 3500 tl para eder..

bu paraya her sene yeni bir Iphone alirsiniz.. yada gider bir yere yardim da bulunursunuz.. sevdiklerinize yemek soleni yaparsiniz.

icmeyin kardesim.
      u will need justice at the end..

Yorum

• Büyük oğlum 3 sene içmiş,ben çok güvendiğim için hiç şüphelenmemiştim,
        1 sene önce yakalandı (hanım ortaya çıkardı),
        1 senedir mücadele ediyorum bıraktırabilmek için,
        aramız çok iyi,beni çok seviyor,bu sevgiyi kullanarak bıraktırmaya çalışıyorum,
        1 ay içmedi,sonra tekrar tek tük içiyordu,
        Ketem e gittik,1.5 ay ilaç kullandı,
        şimdi 1-2 aydır içmiyorum diyor,inşallah öyledir,
        ama ne yapıp ne edip beraberce başaracağız bu illetten kurtulmayı,
        acayip kararlıyım,sonucu ilerde paylaşırım
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Büyük oğlum 3 sene içmiş,ben çok güvendiğim için hiç şüphelenmemiştim,
          1 sene önce yakalandı (hanım ortaya çıkardı),
          1 senedir mücadele ediyorum bıraktırabilmek için,
          aramız çok iyi,beni çok seviyor,bu sevgiyi kullanarak bıraktırmaya çalışıyorum,
          1 ay içmedi,sonra tekrar tek tük içiyordu,
          Ketem e gittik,1.5 ay ilaç kullandı,
          şimdi 1-2 aydır içmiyorum diyor,inşallah öyledir,
          ama ne yapıp ne edip beraberce başaracağız bu illetten kurtulmayı,
          acayip kararlıyım,sonucu ilerde paylaşırım
          baba sevgisi böyle iste

bana babam sorardi iciyormusun diye...
          ben iciyorum baba derdim, yinede inanmazdi
          herkes ögrendikten sonra kabullenmisti

babalar böyle
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar, muhtemelen arka sayfalarda konusu geçmiştir ama zaman fukaralığından etraflıca bakamıyorum, af buyrun. Elektronik sigara deneyen var mı? Olumlu-olumsuz?

Yorum

• Elektronik sigarayı hiç tavsiye etmem. Envaiçeşidini denedim ancak hepsinde de en fazla 1 gün dayanabildim. Bence onun yerine diğer alternatiflere(nikotin sakızı, nikotin bandı vs..) yönelmek daha mantıklı.

Yorum

• İlk olarak Bülent Şirin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar, muhtemelen arka sayfalarda konusu geçmiştir ama zaman fukaralığından etraflıca bakamıyorum, af buyrun. Elektronik sigara deneyen var mı? Olumlu-olumsuz?
                Abi çevremden deneyenler var, hikaye, hiç deneme bence,
                tam kafaya koyduysan,gerçek anlamda bırakmak istiyorsan devletin verdiği hap en etkilisi,bi dene,bakarsın o vesile olur bırakırsın,önemli olan istemek,mücadele etmek.

Ben hiç sigara içmedim,içmediğim için belki durumunuzu ve zorluğunu bilemeden fikir yürütüyorum ama ben de 20 yaşından 37 yaşına kadar alkol kullanıp bırakmış birisi olarak bişileri başarmış hissediyorum kendimi,o sebeple rahat konuşabiliyorum heralde
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 10 YIL.... Fazlası var (2 Ay ) eksiği yok.
                  Benki sigarayı yiyen (içen demiyorum bakınız) birisi bu illeti 10 yıldır eline bile almıyor, herkes bırakabilir. Yok nikotin sakızıymış, yok bantmış, yok elektronik sigaraymış boşverin bunları. Şu an elinizde sigaranız yanıyorsa söndürüm, atın paketi bu bir deyin. İnanın sizin için zor olacak olan 1 aylık bir dönem. aklınıza geldiğinde elinize bir bardak su alın bir fırt sigara yerine bir yudum su için, çıkın bi tur atın, Atlattınızmı tamamdır. HA GAYRET GENÇLER
                  En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 05.06.2016, 17:18.

Yorum

• Hünnap diye iğde meyvesine benzeyen bir bitki var onu gün içinde sıkça çiğneyip tükürdüğümüzde CENAB-I HAKKIN (C.C.) izniyle sigarayı bırakmanıza vesile olacaktır.
                    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• nisan da bıraktım üstüne alkolü de bıraktım.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün 30uma bastim
                        artik 18 yil sonra sigarayi birakmayi niyet ettim
                        icimden söylemek yeterli olmaz diyen düsündüm, biyerdede yazili olsun
                        bu yazda bütün arkadaslar türkiyeden parlament getirdi dolabim bu naletle dolu
                        buna ragmen biraktim
                        allah yardimcim olsun
                        2 yil 1 gün dumansiz hayat
                        allaha sükürler olsun
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 yil 1 gün dumansiz hayat
                          allaha sükürler olsun
                          Tebrikler selçuk abi. Benim de baya oldu çok şükür. Geçmiş doğum günün kutlu olsun bu arada .
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Bugün Sıgara'yı bırakışımın 60. yarın 61. günü

Yorum

• Maşallah maşallah
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Aman abi, ha gayret, bir daha başlama..
                                2 ay çok iyi ve uzun bir süre bırakmak için.
                                Başarmışsın,tebrik ederim...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X