Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sigarayı bırakalı bir ayı geçti galiba, artık saymıyorum. Bırakacağım deyip bırakmak en iyi model kesinlikle. Azaltmak falan zor iş ve saçmalık.

İlk günler çok zor ama inanç meselesi, bırakmaya inanmışsanız, dayanıyorsunuz. Belli eşikler var mesela ilk hafta boyunca yemek sonraları oluşan boşluk çok önemli.

Sonra Trabzonspor maçlarında büründüğüm ruh hali de kritikti. Özellikle son dönemde yaşadığımız stres dolu maçlar yüzünden çok büyük sınavlar atlattım. Şu Trabzon maçlarından birinde kafayı sıyırıp tekrar başlamadıysam bir daha başlamam herhalde diyorum.

Şu anda sigara alışkanlığımı tamamen bırakmış durumdayım, aklıma gelmiyor. Belli vakitlerde sızlanmıyorum, soğuk kış günlerinde işyeri kampüsünün dışında kıçım donana kadar beklemiyorum. En önemlisi artık kokmuyorum, öksürmüyorum ve ağzımda kül tadı yok.

Sigaraylayken içtiğiniz nefesten zevk alırsınız ama bırakınca aldığınız her nefesten!
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• 17nisan 2007 de sigarayı bıraktım, burada saygı değer hocam bana bir adet kalem hediye etti,
      Şimdilerde sadece alkol aldığım gecelerde 1 adet içiyorum, bence bundan fazlası zarar ve keyif için bu kadarı kafii,
      Herkeze bunu tavsiye ediyorum, bırakın alkol aldığınızda 1 tane için.... Halen içen varsa 10 yıla yakın bir süre içmip sonra bırakmış birisi olarak tavsiyemdir...
      38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
      Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
      " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• alkol almıyorsak ne yapalım?

Yorum

• İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alkol almıyorsak ne yapalım?
          O zaman hiç içmeyin
          Hiç bu açıdan düşünmemiştim
          38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
          Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
          " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• Şu çoluğunun çocuğunun hakkından kesip sigaraya para verenleri çok kınıyorum.Yazıktır...İnsan bile bile zehir içer mi?Ne enteresan..

Yorum

• Vücudumuza zararlı o kadar çok şey yapıyoruz ki, sigarayı şahsen zararlı madde olarak görmüyorum. Benim gözümde daha çok para kaybıydı.

Ama hep şu düşüncem vardı: Sigarayı bıraksam, o parayı gene lüzumsuz işlere harcayacağım büyük ölçüde. Yani o para zaten cebimde kalmayacak. Sigarayı bırakmadım ama epeyi azalttım. Haftada 6-7 paket yerine 1 paket tüketiyorum. Artan parayı gereksiz işlere dökmemek için akvaryum aldım, ona yatırım yapıyorum Ve daha çok keyif alıyorum (şimdilik).
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 12 sene içtikten sonra 1 Mayıs 2007 tarihinde bıraktığım sigaraya 3,5 sene sonra 2010 sonlarında tekrar başladım. Şampiyon olursak son bir tane içip tekrar bırakacağım.
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• 3 kez bırakmayı denedim, yemedi...
                  Artık zorlamıyorum (:
                  Hamiş

Yorum

• Herkesi terk ettik bir onu terk edemedik
                    Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Başlığa,terk etmeyen fenerli olsun yazılsın..O zaman çok işe yarar belki Ne anlıyorlar içeri zehir çekip dışarı duman püskürtmekten.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlığa,terk etmeyen fenerli olsun yazılsın..O zaman çok işe yarar belki Ne anlıyorlar içeri zehir çekip dışarı duman püskürtmekten.
                        Fenerli yapanından değil öldüreninden içiyoruz.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlığa,terk etmeyen fenerli olsun yazılsın..O zaman çok işe yarar belki Ne anlıyorlar içeri zehir çekip dışarı duman püskürtmekten.
                          fenerli olursak daha fazla içeriz
                          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 sene içtikten sonra 1 Mayıs 2007 tarihinde bıraktığım sigaraya 3,5 sene sonra 2010 sonlarında tekrar başladım. Şampiyon olursak son bir tane içip tekrar bırakacağım.
                            Seninki de iş mi Hasan yaa
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• birakmaya hazirlamistim kendimi bu sene gelecek sampionlukla ama sampionluk gelmedi ve sigariyada birakamadik
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerli yapanından değil öldüreninden içiyoruz.
                                İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fenerli olursak daha fazla içeriz
                                Aman Allah'ım O zaman ne diyelim,Allah kurtarsın sizleri bu sigaradan...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X