Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kokusu verdiği zararları bir çok arkadaşımız gayet güzel açıklamış. Ben farklı bir yöne dikkat çekmek istiyorum... sararmış dişler,(beyazla sarımsı arası yanık bıyıklar: beyler için ) çok merak ediyorum aynaya baktığınızda kendinize yakıştırabiliyormusunuz o görüntüyü...bence yakışmıyorrrr... ben karşımdakine bakıncaa sarı dişli insan görmek istemiyorummm...bırakın gitsin şu mereti...
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Bırakın arkadaşlar, içmeyin.18 yıldan sonra 375 gün oldu ayrılalı çok mutluyum onsuz.bende globshera gib asılırdım uzun samsona ama bi sabah öksürmekten nefes alamayınca her şeyin ne kadar yalnış olduğunu, aslında bırakmak içinde geç olmadığını anladım.Şükürler olsun.
      En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 20:35.

Yorum

• günde 1 paket içiyom halimden memnunum tabi ilerde daha iyi görecez ama suan için bi sıkıntı yok gibi

Yorum

• Ömründe bir kere sigara içenlerin %35'i bağımlı oluyor. Bu oran; eroin, kokain, amfetamin gibi uyuşturucularda %10 civârındadır. Sigarayı bırakmak da yukarıda sayılanları bırakmaktan daha zordur..
          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Şu anda öyle canım sigara çekiyor ki bütün benliğim iç diyor sanki Sabır sabır. Evet sigarayı bırakmak gerçekten zor, yukardaki meletlerin bir kaç tanesini denedim sigara daha kötü diyebilirim
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu anda öyle canım sigara çekiyor ki bütün benliğim iç diyor sanki Sabır sabır. Evet sigarayı bırakmak gerçekten zor, yukardaki meletlerin bir kaç tanesini denedim sigara daha kötü diyebilirim
              Boşver yaw yak bi tane gitsin.Ama ilk içeceğin sigara iğrenç gelecektir.Sonraki ise baldan tatlı.Bide sigara insanı öldürür derler
              Özkan SÜMER

Yorum

• nası yani eroin kokain mi denedin faruk üste onlar yazıyor
                "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Yok yok olmayacak bu iş abi ( gaz vermeye devam )
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boşver yaw yak bi tane gitsin.Ama ilk içeceğin sigara iğrenç gelecektir.Sonraki ise baldan tatlı.Bide sigara insanı öldürür derler
                    Kafada bitirdim ben bu işi. Olayı çözdüm. Nasıl oldu bende anlamadım ama canım çekse de müthiş bir güven var bırakacağıma dair. Mahalledeki arkadaşlar bile şaşırdı "Olm sen bırakamazsın, numara yapıyorsun, hadi yak bi tane" diyorlar duman üflüyolar, tahrik ediyorlar taciz ediyorlar ama yemiyor. Kafaya koydum bu meledi bırakacam spora da başlayacam, evde abilerime de bıraktıaracam. Yıllar önce hala oğlu sigara içerken beni yakalamış ve nasihat vermişti, "Olm içme şu boku, Sigara içen aptaldır (Alınmayın ). Kendi cebinden para harcayıp kendini zehirliyorsun, git ne bok yersen ye sigara içme" dedi. Korkmuştum babama söyleyecek diye. Adam haklıymış yani bu sigara işi gözlerinize perdenin inmesi gibi bir şey. Göremiyorsunuz, o perde kalkınca ne kadar saf ve ne kadar gereksiz bir şey yaptığınızı anlıyorsunuz. İstediğin kadar böyle özendirik şeyler yap yemezler Sigara işi bitmiştir. Perde kalktı kel göründü
                    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 21:27.
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nası yani eroin kokain mi denedin faruk üste onlar yazıyor
                      Yok yaw bir kaç tane dediğim eroin ve kokain değil, Allah göstermesin bunlar çok fena. Esrar ve hap denemiştim. Özellikle esrar tekel bayilere kadar düşdü. Sigara niyetine satıyorlar, Polis abilerimiz duymasın
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• BMN Sigarayı Bırakanlar
                        1- CeSS 1 - Mart 2006
                        2- bordobluex - 14 Nisan 2007
                        3- Emorfo - 2 Nisan 2007
                        4-zafer6161-27 Nisan 2007
                        5-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
                        6-Köktürk - 25 Aralık 2006
                        7-tigin -1 Mayıs 2007
                        8- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
                        9-serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
                        Yok yaw en fazla ot içmöiştir.
                        En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:16.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İnce ince yine taşlanıyoruz yahu
                          Bu gazetecilerle bi türlü yıldızımız barışmadı.Ne kadar kaçtıysam burda da bulaştılar
                          En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 05.04.2007, 21:30.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yok yaw bir kaç tane dediğim eroin ve kokain değil, Allah göstermesin bunlar çok fena. Esrar ve hap denemiştim. Özellikle esrar tekel bayilere kadar düşdü. Sigara niyetine satıyorlar, Polis abilerimiz duymasın
                            Esrar'in bir çok dünya ülkesinde serbest olduğunu biliyorsundur.Dünya tarihinin en çok Narkotik madde elde edilen operasyonları Türkiye'de gerek Gümrük Güvenliğince gerekse Polis tarafından yapılmıştır.Özellikle ''uyuşturucu'' konusu ile ilgili güvenlik güçlerince çok titiz çalışıldığını biliyorum.Bu olayın içerisinde olduğum için değil , bulunduğum konumda içerisindede değilim ancak gördüklerim bunlar.En tahammül edemediğim şey daha baharında ki çocuklara , aklının yeni yeni bir şeylere çalıştığı ama yanlış yönlendirilen gençlere ''uyuşturucu'' illetini salmak affedemeyeceğim(iz) en lanet şeydir.Hepimizin bir gün çocuk sahibi olup , onların gelecek yıllarından bir şeyler bekleyeceğiz.Bu bağlamda herkese düşen görev bilinçlenmek , bilinçlendirmek. Unutmayalım ki ''Para kazanma hırsı insanlarda oldukça , bizi her zaman kötü günler bekleyecek.''

Yorum

• Evet esrar bir çok ülkede serbest yani alkolü nasıl fazla kaçırıyor sarhoş oluyorlarsa, esrar da o işe yarıyor. kafayı güzel yapıyor derler Avrupa'da belli oran da uyuşturucu taşımak ve kullanmak bile serbest. O ülkeler bu işten büyük para kazanıyorlar. Vergilerden yani. Türkiye'de durum biraz değişik, Türkleri ayakta tutan bir aile ve ahlak yapısı var. Bunu korumak lazım. Artık bu maddeler İlkokullara kadar girmeye başladı. Yani Türkiye öyle bir noktaya gidiyor ki, bazı şeyler normal gelmeye başlıyor insanlara. Alıştırılıyoruz, 5 sene önce bir grup şerefsizin sokakta apo ve pkk bayrakları ile dolaşacağını düşünemezdim ancak bu gün istedikleri şekilde eylem yapabiliyorlar avrupa birliği muhabbetine. Bu maddeler için de durum öyle, bizim çocukluğumuzda bu gibi şeyler çok ama çok anormaldi. Şimdi sokakdaki bakkal satıyor bu maddeleri. Herkes biliyor neyin ne olduğunu ama tepkisizleştik midir nedir, sallayan yok. Avrupalı oluyoruz galiba
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Esrarın girmediği yer yok.Alkolü yasaklayabilirsin ortadan kaybedebilirsin sigarayıda aynı şekilde hap eroin vs de aynı şekilde.Fakat esrar öyle bi boyuta gelmişki insanlar evde saksısında bahçesinde yetiştirir olmuş.Önüne geçilemeyecek bir hale doğru gidiyor.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X