Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
yozgat anadolunun bağrıdır ve yiğitler diyarıdır.yeğenim yozgatta okuyor 3.senesi oda çok seviyor oraları.ben bi polis abimizin cenazesi için boğazlayan a gittim başka görme imkanı olmadı.niğde den yozgat a selam ve saygılar.
Aleyküm selam eyvallah kardeş..
İnşallah yeğenin en iyi şekilde bitirir okulunu...
Yozgat'a 2000-2001 sezonundaki Yozgat-Trabzon maçı için yolum düşmüştü. Bilet bulamadığımızdan maçı Yozgatlıların arasında izlemek zorunda kaldığımız o gün Yozgatlıların gösterdiği konukseverlik bizi çok duygulandırmış, memnun etmişti. İnşallah bu kibar insanların takımı birinci lige yeniden döner.
Bizim hakkımızdaki güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Can kardeşim. Yozgatta genelde bütün takımlara centilmence davranılır. Bizans takımları ve Doğu takımları (diyarbakır v.s.) hariç... İnşallah en kısa sürede tekrar 1.lige döneriz...
91 senesinde yani 16 yaşıdayken bir keresinde evden kaçıp Trabzona gitmiştim arkadaşla. Güya Trabzonsporda oynayacaktım. Çok fanatiktim. Gündüz gezdim Trabzon merkezi. Aynı akşam eve geri dönmek zorunda kaldım. İnşallah Trabzon a gitmeyi çok istiyorum. Özelliklede Bizans takımlarıyla yapacağımız ve iddialı olduğumuzda. Hatta şampiyon olursak şampiyonluk turu atmaya gitmeyi çok istiyorum kısmet olursa... Gerçi hayal gibi ama hayali bile güzel yav inşallah gerçekleşir...
Bende askerliğimi diyarbakırda yaptım.. Orada halk ve doğulu askerler bizi pek sevmezdi Yozgatlı olduğumuz için.. Malum Yozgat milliyetçi bir şehirdir...
Yorum