Cinebonus yazısını asmışlar ama açıldımı tam bilmiyorum hiç reklam yapmadan sinema mı açılır ben yazıyı görünce açılışı yaklaştı herhalde dedim ama bugün açılacağına dair mesajlar okuyorum belki de açılmıştır ilginç.Bir tane bilboard reklamı felan hiçbirşey hazırlanmaz mı 8 salonlu kocaman sinema sessiz sedasız mı açılıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forum Trabzon Alışveriş Merkezi
Daraltma
X
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCinebonus yazısını asmışlar ama açıldımı tam bilmiyorum hiç reklam yapmadan sinema mı açılır ben yazıyı görünce açılışı yaklaştı herhalde dedim ama bugün açılacağına dair mesajlar okuyorum belki de açılmıştır ilginç.Bir tane bilboard reklamı felan hiçbirşey hazırlanmaz mı 8 salonlu kocaman sinema sessiz sedasız mı açılıyor.u will need justice at the end..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesım zaten orası acılırken sınemalı falan butun ozellıklerı sayılarak acıldı bıdaha ne resmi törenmi yapsınlar alt tarafı sınema ..Hayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
Dun Alisveris Merkezi Yatirimcilari Derneginin duzenledigi konferansa katildim...Anadoluya yapilan yatirimlar tartisilirken yetkili bir agiz kendilerini en cok zorlayan Anadolu sehrinin Trabzon oldugunu belirtmistir. Ozellikle Forum Trabzon'da bayilik almis olan yerli girisimcinin profesyonel olmayan tutum ve davranislarindan arti her cozum onerisine surekli elestirel bir gozle yaklasmalarindan dert yandilar.
Bos yerlere getirilmek istenen yeni kiracilari kiskirtarak vazgecirmeye kadar varan durumlar mevcutmus... sehirde stad projesi kapsaminda yeni bir AVM gelistirilmek isteniyor fakat basinda yeralan haberler ve yerli esnafin tutumu bu tur yatirimlari negatif yonde etkilemekte ve yatirimcinin kacmasina sebep olmaktadir denildi...
Benden sadece aktarmasiFutbol taraftardır!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun Alisveris Merkezi Yatirimcilari Derneginin duzenledigi konferansa katildim...Anadoluya yapilan yatirimlar tartisilirken yetkili bir agiz kendilerini en cok zorlayan Anadolu sehrinin Trabzon oldugunu belirtmistir. Ozellikle Forum Trabzon'da bayilik almis olan yerli girisimcinin profesyonel olmayan tutum ve davranislarindan arti her cozum onerisine surekli elestirel bir gozle yaklasmalarindan dert yandilar.
Bos yerlere getirilmek istenen yeni kiracilari kiskirtarak vazgecirmeye kadar varan durumlar mevcutmus... sehirde stad projesi kapsaminda yeni bir AVM gelistirilmek isteniyor fakat basinda yeralan haberler ve yerli esnafin tutumu bu tur yatirimlari negatif yonde etkilemekte ve yatirimcinin kacmasina sebep olmaktadir denildi...
Benden sadece aktarmasiA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun Alisveris Merkezi Yatirimcilari Derneginin duzenledigi konferansa katildim...Anadoluya yapilan yatirimlar tartisilirken yetkili bir agiz kendilerini en cok zorlayan Anadolu sehrinin Trabzon oldugunu belirtmistir. Ozellikle Forum Trabzon'da bayilik almis olan yerli girisimcinin profesyonel olmayan tutum ve davranislarindan arti her cozum onerisine surekli elestirel bir gozle yaklasmalarindan dert yandilar.
Benden sadece aktarmasiHayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar, dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Artık Forum'da yeme-içme bölümünde birçok restaurantın iç kısımlarında, ortak mekanlardaki cafelerin hemen hepsinde sigara içilmesine izin veriliyor. Bu düpedüz saçmalık, çünkü 80'li yıllardaki otobüs yolculukları gibi duman altı oluyoruz. 10 cm yüksekteki ahşap platformda sigara içmek serbest, 30 cm yan tarafında ben sigaranın yasak olduğu alanda oturuyorum ve aramızda hiç birşey yok. Nerden baksan ahmakça yani... Çocuklarımızla oraya gidiyoruz, onlara o havayı solutuyoruz. Araştırdım, yasal bir dayanağı yok. Tamamen keyfi... Belediyenin ceza yetkisi var ama seçim arefesinde bunu beklemek zaten mümkün değil, maalesef. Umarım seçimden sonra ciddi bir girişim olur. Bununla birlikte ben belesiyeye dilekçe verdim. Lütfen siz de gerekeni yapın. Göz göre göre 3. dünya ülkesi muamelesine kendimizi reva görmeyelim. Temmuz'dan sonra zaten imkan kalmayacak bu uygulamaya. Çünkü artık hukuki bir suç olacak ve savcılıkların harekete geçmesiyle yasal proses başlayacak. Ama Temmuz'a kadar niye soluyayım o havayı? Sigara içen arkadaşlar da gerekli anlayışı göstersinler lütfen. Nerden çıktı durup dururken anlamadım. Avrupa'nın birçok ülkesine göre son derece iyi uygulanıyordu Türkiye'de sigara yasağı. Diye diye nazar mı ettim ne...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sinemamıza gitmek kısmet olmadı henüz ya.
gidenler görüşlerini söylese .
acaba nasıl bi yer salonları felan ?
Zaten bu hafta kendim gideceğim forumdakine sorun değil2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 gün önce sormuştum. Anlaşılan Trabzonda hiç kimse sinemaya gitmemiş
Zaten bu hafta kendim gideceğim forumdakine sorun değil
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 gün önce sormuştum. Anlaşılan Trabzonda hiç kimse sinemaya gitmemiş
Zaten bu hafta kendim gideceğim forumdakine sorun değil
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gittiydum,çok şık çok konforlu gerçekten.bi bilettde bana al
bende gelim da iş yok zatenNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gittiydum,çok şık çok konforlu gerçekten.bi bilettde bana al
Tamam Zaf.
Meydandan alırmısın bizi ?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin temizlik yapıyo olursun sen
Tamam Zaf.
Meydandan alırmısın bizi ?Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin temizlik yapıyo olursun sen
Tamam Zaf.
Meydandan alırmısın bizi ?
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyokla ben gelemem siz gidin
- Alıntı
Yorum
Yorum