Evet alışveriş merkezleri güzeldir ama cebinde parası olan için.eğer paran yoksa sadece vitrinlere bakar sinema afişlerini izler dışarı çıkarsın.Birde yağmurlu ve soğuk havalarda gezebileceğin bir yerdir.Trabzon gibi bir yerde bu derece büyük bir alışverş merkezi herkesin hoşuna gidebilir ama asgari ücartli çalışan ve işsizinin bol olduğu bir şehirde bence o kadarda önemi yok.onun yerine fabrika ve daha değişik iş sahaları açılmalı.düşünemiyorum köyden kalkmış bir aile gelmiş bu alışveriş merkezini gezmeye ailecek çocuk tutudu oyuncak diye adamin ailesi ile ilk ve son gelişi olur.Bu arada ben hiç sevmem bu tür alışveriş merkezlerini sadece para tuzaklarıdır.Dünyanın en büyüklerinden biri olan cevahir alişveriş merkezinin bir çok mağazası kapalıyken ve hatta istanbul gibi bir yerde istenilen müşsteri sayısına ulaşamadıktamn sonar Trabzon için gereksiz demiyorum ama o kadarda gerekli değil.ilk açıldığında eminimki ful çekecek ama alışverişten değil meraktan.sonra zaten insanlar kendileri pek gelmel istemeyecek fiyatları gördükten sonra.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forum Trabzon Alışveriş Merkezi
Daraltma
X
-
İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet alışveriş merkezleri güzeldir ama cebinde parası olan için.eğer paran yoksa sadece vitrinlere bakar sinema afişlerini izler dışarı çıkarsın.Birde yağmurlu ve soğuk havalarda gezebileceğin bir yerdir.Trabzon gibi bir yerde bu derece büyük bir alışverş merkezi herkesin hoşuna gidebilir ama asgari ücartli çalışan ve işsizinin bol olduğu bir şehirde bence o kadarda önemi yok.onun yerine fabrika ve daha değişik iş sahaları açılmalı.düşünemiyorum köyden kalkmış bir aile gelmiş bu alışveriş merkezini gezmeye ailecek çocuk tutudu oyuncak diye adamin ailesi ile ilk ve son gelişi olur.Bu arada ben hiç sevmem bu tür alışveriş merkezlerini sadece para tuzaklarıdır.Dünyanın en büyüklerinden biri olan cevahir alişveriş merkezinin bir çok mağazası kapalıyken ve hatta istanbul gibi bir yerde istenilen müşsteri sayısına ulaşamadıktamn sonar Trabzon için gereksiz demiyorum ama o kadarda gerekli değil.ilk açıldığında eminimki ful çekecek ama alışverişten değil meraktan.sonra zaten insanlar kendileri pek gelmel istemeyecek fiyatları gördükten sonra.Bir üniversiteli arkadaşım demiştiki batıda bir şehirdendi.. Bizim orda bu kadar marka mağaza açılmıyor
Bizim millette herzaman para yoktur ama alışveriş nasıl oluyorsa çoktur
Hatta migros sonradan pişman oldu küçük bi yer açtığınaÇünkü birçok ildeki büyük mağazasından daha fazla geliri burda elde ediyor..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
Üniversite,havaalanı ve otogar yakınında olacak oluşu nedeniyle işlek bir alışveriş merkezi olacaktır.Özelliklerde üniversite öğrencilerinin katkısı azımsanmayacak kadar fazla olacaktır burası için.Ayrıca meydan daki yoğunluğu hafifletecek olacağını düşündüğümden bitişini sabırsızlıkla bekliyorum.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
- Alıntı
Yorum
-
Trabzon'a yapılan çok güzel bir yatırım bence, birçok gence iş imkanı da sağlayacaktır elbette.
Ayrıca benim için Forum Bornova uğrak mekanlardan biri olduğundan trabzona da yavru bir forum açılacak olması çok güzel oldu benim için
Ben temelli gelene kadar bitirecek gibi görünüyolar zaten, çok iyi oldu bu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam olarak nereye yapılıyor mahalle olarak şehrin neresindeee????keyif adamı ..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.mdcturkmall.com/tr/index_tr.htm
Projeler kısmın dan Trabzon u seçip slayt olarak projeyii zleyebilirsiniz.
Gerçekten harika bir proje ve Trabzon için iyi bir yatırım.
eğer bu slayttaki gibi olacaksa herşey Trabzon çağ atlamış olur.Ne diyelim hayırlısı olsun..."Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNisan ayında açılacaktı ama mevcut haliyle hiçte öyle görünmüyor....umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....
- Alıntı
Yorum
Yorum