Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sultan Vahdettin Hain midir?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Vahdettin belki hain değildi ama bazı konularda acizdi.Çevresinin etkisi altında çok fazla kalmıştı,özellikle de bence Türk tarihinin en büyük haini olan Damat Ferit'in...
    Gerçi bunları şimdi konuşmamız biraz abes olabilir.Biz günümüzdeki hainleri konuşsak???

Yorum

eğer burda bunu tartışarak birşeyi çözemiyeceğimizi düşünüyorsak olaya öyle yaklaşırsak o zaman forum gereksiz olmuş oluyor. açın genel'i bakın topiclere hepsi o zaman anlamasız.orda konuşulanların hepsi gereksiz tartışma oluyor.. olaya bu kadar basit bakmamak gerekmez mi?
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Vahdettin vatan hainidir. Tarihi belgeler bunu göstermektedir. Zannetmeyle sanmayla onun vatan haini olmadığı ispatlanamaz.
        BMN TRABZON

Yorum

şu tarihi belgelerden sunarak bizide aydınlatır mısın? eğer zahmet edip sayfa başında yazılanları bir okursan sanmayla zannetmeyle hain olmadığnı söylemedik!
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

ÇAYKARALI_61 adlı arkadaş...

Hatırladığım kadarıyla uzunca bir süre önce "Adolf Hitler" başlığı açarak forumun birbirine girmesine sebep olan kişi sendin. Şimdi de kalkmış Vahdettin tartışmasını gündeme getiriyorsun. Kardeş sen cins misin, internet üzerinden mi böyle gözküyorsun anlamadım ama bu forumun varlık sebebini hatırlasan da bu triplerine bir son versen iyi olur.

Bu arada yine de konuyla ilgili yorumda bulunmadan edemeyeceğim. Yahu arkadaşlar Atatürk bu biçare herifin hain olduğunu söylüyor da siz kim oluyorsunuz da bunu kabul etmiyorsunuz, bunu anlamak oldukça zor. Öte yandan Vahdettin ve Osmanlı hanedanıyla ilgili yüceltmelerin Atatürk'e dolaylı yoldan çamur atmayı amaçladığı hesaba katılırsa bu başlığın kapatılması için de uygun gerekçe bulunmuş olur sanırım.
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

@can basten'e cevaptır: okuduğumuz tarihin yanlışlarla dolu olduğunu göstermeye çalışmak cinslikse kabul ediyorum sen yazıyı okudun mu da konuşuyosun...atatürk'e kimsenin çamur attığı fln yok.. körü körüne inanmayın yeter..köşeye sıkışınca böle oluyor sanırım...
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

Bu konunun bordomavi.net forumlarında irdelenmesine gerek yok arkadaşlar.

Daha fazla uzatmayalım...

İyi geceler...

Kilit!..
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Yükleniyor...
                X