Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kar Manzaraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkent Bembeyaz...
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak kaplan-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkent Bembeyaz...

yahu yağıyo yağıyo ertesi gün güneş açıyo hiçbişe kalmıyo.anlamadım gitti.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gece Ereğli'de acaib dolu başlamıştı.Sabah kesin her taraf dolar dedim.Sabah kalktığımda havada güneş vardı
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bostancı'da inceden başladı..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• bu gün 11 de sınavım vardı 8.10 geçerken evden çıktım. 10.20 de okula ancak ulaşabildim. normalde en uzun 40 dk lık yolum vardı. mütiş tipi ve kar vardı sabah. şuan hafiften güneş var. sabırsılıkla kar bekliyoruz.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Ahanda Habu bizim Buralarda Kar Tİpi Şeklinde yogunlugunu göstermiştir....
              dağlara doldurdu bare merkezleri de doldursa
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kum gibi yağıyor şuanda 30 cm var dışarı da Trabzon/Vakfıkebir
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• trabzon sahil kesimi dışında (hemen 3km yukarı) ki her yerde dün geceden beri kar yağıyor.

heryer bembeyaz . önümüzdeki iki gün için de meteoroloji kar yağışı diyor.
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• samsunda bi yağay bi yağmay bi yağay bi yağmay
                    İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kum gibi yağıyor şuanda 30 cm var dışarı da Trabzon/Vakfıkebir
                      Vakfıkebir Caferli Köyüne selamlar. şimdi köyde evde olmak vardı. sobanın yanında.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vakfıkebir Caferli Köyüne selamlar. şimdi köyde evde olmak vardı. sobanın yanında.
                        Valla ben küçükdere köyündeyim sobanın başında pc kuçağımda heryer bembeyaz sahile kadar
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• il neige
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            il neige
                            Arkadaşım lütfen Türkçe kelimeler kullan...Güzel Türkçemiz bitti mi de bunlara başvuruyorsun.
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• oofff off ankaradan istanbula geldim bir sürü işim vardı halledemedim kar yağıyo diye keşke 2-3 gün sonra yağmaya başlasaydı
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ahanda Etraf Doldu .... Hem vallaha hem Billaha
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X