Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Baba Oldum!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun, inşallah ayağı sizlere uğurlu gelir. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun...

Yorum

• Tekrar gözünaydın Naim kardeşim, Allah (C.C) bağışlasın.
      Yaradan; yeğenimize hayırlı, sağlıklı, mutlu, Trabzonspor'un şampiyonluklarını bolca yaşayacağı seneler nasip etsin, yengeye de geçmiş olsun.Tribünlerde yeni Naim fırtınası esecek, uşak doğmaya yakınken bile Naim organizasyonları kovalıyor, sağlam bir Trabzonspor'lu olduğunda (olacağına şüphem yok, baba manyak) yeğen seni çok iyi anlayacak

Yorum

• Naim, mutluluğunuza mutlulular katması dileğiyle... Allah analı babalı büyütsün, acısını göstermesin...

Yorum

• tebrik ederim

Yorum

• Tebrikler.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkli,mutlu,huzurlu bir ömür nasip eylesin.
            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
            Sizler var ya .....

Yorum

• Arkadaşlar
              Gösterdiğiniz ilgi ve güzel dilekler için çok teşekkürler
              vaktim çok dar olduğu için yazamıyorum en yakın zamanda hem o sıradaki olayları hem sonrasını inşallah tek tek yazıp hepinize teşekkür edicem
              Arayan soran Mesaj bırakan Yardım eden Tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim
              İyiki varsınız
              İyi ki varsın BordoMavi.net

Yorum

• Allah analı babalı büyütsün, yegenimizin sevdikleriyle mutlu ve herşeyden önemlisi sağlıklı uzun bir ömür geçirmesini nasip eylesin.

Yorum

• Allah anali babali buyutsun kardesim..
                  İnsan ol evlat!

Yorum

• Yavrunuz için Allahdan sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.Naim seni ve eşini kutluyorum.
                    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Allah anali babali buyutsun, cocuk sahibi olmak isteyen herkese o mutlulugu yasatsin.

Yorum

• Allah analı babalı büyütsün.Tebrikler...
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                        Yükleniyor...
                        X