Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kemençe Kursu BULUNDU!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kemençe Kursu BULUNDU!

Türkiye'nin nota ile / doğru usul ile kemençe çalan tek kemençecisi, TRT'de kadrolu tek kemençe sanatçısı Naci KESKİN Kadıköy'de kemençe kurslarına başlamıştır.

Şimdilik Pazartesi akşamları yürütülen bu kursa öğrenci alınacaktır.

İlgilenen arkadaşlar benimle temasa geçebilir. Sitemizi kendisine methedip durdum. Umarım ilgi de yüksek olur.

Kendisi şu anda bir de internet sitesi yaptırıyor. Site adını sanatçının altın işli kemençesinden alıyor:

Yakında bu sitede kemençe üstatlarının yüzlerce eserini de online olarak dinleyebileceksiniz.

Mahalli seviyede değil de, bir konservatuvar havasında bu işi öğrenmek isteyenlere duyurulur.
    En son Tunga tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 20:17.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Trabzonsporlu olmak...

Yorum

kursla ilgili daha detaylı bi bilgi alabilirmiyiz acaba.Saat mekan ücret vs...
      Özkan SÜMER

Yorum

Henüz bu detayları bilmiyorum. Bu hafta sorarım kendisine. Ancak paradan puldan önce bu işe gerçekten niyetli / hevesli olanları istiyor.

Zamanı da sorarım sizin için ancak bildiğim kadarıyla Pazartesi akşamları saat 19:00 gibi oluyor. Şimdilik bu kadar daha detayını sonra vereceğim.
        Trabzonsporlu olmak...

Yorum

ok abi saolasın.Bende baya bi heves var.
          Özkan SÜMER

Yorum

Ohh oh ne güzel hemde Kadıköy'de
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Tunga kardeşim bu kursla ilgili detaylar için senden haberler bekliyorum.

şahsım adına ilk problem hafta içi olması.İş yeri güneşli ve çıkış saatim 18.30

Onunla görüşmenizde hafta sonu olmasını isteyen arkadaşlar var dersen çok memnun olurum

Yorum

önümüzdeki hafta sorularınıza yanıt vereceğim. Ama haftasonu onun sürekli programı olması nedeniyle zor gözüküyor.

Ben aslında sırf BMN'ye özel bir sınıf olur diye hayal etmiştim ama şimdilik zor görünüyor.
                Trabzonsporlu olmak...

Yorum

almanya krefeld yakinlarinda kemence kursu varmi acaba.
                  ariyorum ariyorum ama halen bulamadim bi kurs
                  yardimci olursaniz memnun olurum

Yorum

Daha İstanbul'da yeni bulabildik, Almanya'da zor gerçektende. Ama kendisine sorarım. Belki Naci Bey biliyor olabilir.
                    Trabzonsporlu olmak...

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha İstanbul'da yeni bulabildik, Almanya'da zor gerçektende. Ama kendisine sorarım. Belki Naci Bey biliyor olabilir.
                      tsk ederim.

Yorum

Harika Caliyor ve Süper sesi var.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

önümüzdeki hafta sorularınıza yanıt vereceğim. Ama haftasonu onun sürekli programı olması nedeniyle zor gözüküyor.

Ben aslında sırf BMN'ye özel bir sınıf olur diye hayal etmiştim ama şimdilik zor görünüyor.

Abi detaylar belli olsun BMN den sınıfta çıkar aslında.
                          Özkan SÜMER

Yorum

ya çok güzel olur detaylar açıklansın bi çok talep olucaktır bende halk oyunları kursu weririm bi ekip kurarız
                            "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                            Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

Bu kursla ilgili haberleri bekliyoruz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X