Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ödüllü Fortis Türkiye Kupası Oyunu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fortis Türkiye Kupasını 15 kere oynamışsınız. 5 kere ŞAMPİYON olmuş, 4 kere FİNAL, 3 kere YARI FİNAL, 1 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.

Bugüne kadar rakip filelere 402 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 26,13 gol ortalamanız var.
    "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

la habu nedir 15 defada sadece 5 defamı şampiyon oldun hee ??
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

he yeter da
        "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhaba mehdicelenk
          Fortis Türkiye Kupasını 31 kere oynamışsınız. 14 kere ŞAMPİYON olmuş, 2 kere FİNAL, 11 kere YARI FİNAL, 3 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.

Bugüne kadar rakip filelere 1077 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 34,74 gol ortalamanız var.

452 mehdicelenk Şampiyon 142.222
          la senin yalanlarını ben
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Merhaba mehdicelenk
            Fortis Türkiye Kupasını 33 kere oynamışsınız. 16 kere ŞAMPİYON olmuş, 2 kere FİNAL, 11 kere YARI FİNAL, 3 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.

Bugüne kadar rakip filelere 1197 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 36,27 gol ortalamanız var.

326. mehdicelenk Şampiyon 145.086

@zafer aha yeni rekorum.sana yalan borcummu var la
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

yaa demin oynadım tekrar. en az attığım 7 idi. bazılarına 8 9 attım. geldik finale 5 4 yenildim işmi yaaa azbi konsantre bozukluğuna gelmiyo bu oyun. hakemde laylay lık yaptı ama. neyse önümüzdeki maçlara bakacaaazzz artık.
              Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaa demin oynadım tekrar. en az attığım 7 idi. bazılarına 8 9 attım. geldik finale 5 4 yenildim işmi yaaa azbi konsantre bozukluğuna gelmiyo bu oyun. hakemde laylay lık yaptı ama. neyse önümüzdeki maçlara bakacaaazzz artık.
                aynen banada oluyo bazan.ilk başladığım gibi bitirsem müthiş puan yapacam.ilk 3 maç 11 atıyom sonra heyecandanmıdır nedir 7 - 8'i geçemiyom ya.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Merhaba ts lii
                  Fortis Türkiye Kupasını 12 kere oynamışsınız. 9 kere ŞAMPİYON olmuş, 1kere FİNAL, 2 kere YARI FİNAL, 0 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.

Bugüne kadar rakip filelere 413 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 34,41 gol ortalamanız var.

laptopla daha güzel oynanıyor...

Yorum

koca BMN de 3 kişimi oynuyoruz bu oyunu
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak kingfisher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede çok saçma

bence de gerksiz

Yorum

belki doğrudur ama oyunda olsa amaç listede Trabzonsporun puanını yükseltmek

şahsen ilk 20 arasında sadece 1 Trabzonspor bayrağı olması zoruma gidiyor.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

mehdiye katılmamak elde değil.
                          ben de öyle bir Trabzonsporluyum ki bu iş sanalda olsa Trabzonsporun adının daha yukarılarda olmasını istiyorum. işin özü bu. yoksa oyunu çok sevdiğimden değil. işim olmadığı zamanlardada oynuyorum.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

2.3 hafta öncesine kadar ilk 10 da 3 tane ts li vardı şimdi düşmüşler alta..ayrıca şampiyonluklardada ts 3. sıradaydı

Yorum

Fortis Türkiye Kupasını 14 kere oynamışsınız. 8 kere ŞAMPİYON olmuş, 3 kere FİNAL, 1 kere YARI FİNAL, 1 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.

Bugüne kadar rakip filelere 499 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 35,64 gol ortalamanız var.

797.BMN61 Şampiyon137.932
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Barajda kendi adamini kullanıp gol atarsanız daha yüksek puan alirsiniz yaziyor , bunu becerebilen varmı ?
                                Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                                Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X