kendi oyuncumuzun üzerine doğru vurulup atılabiliyor gol. ama verilen puanda değişiklik oluyomu hiç dikkat etmemiştim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ödüllü Fortis Türkiye Kupası Oyunu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
puanlamada öyle yaziyor , 90 tabir edilen yerlere ne kadar yakın atarsanız o kadar çok puan veriyor. birde barajdaki kendi oyuncunuzu kullanıp atarsanızda daha fazla puan veriyormuş.
En çok 996 puan gördüm.Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Yorum
-
evet arkadaşlar.1000 puan veriyor ama gol olma olasılığı az.yani garanti atmak varken uğraşmayın derim.nasıl atacağınızı söyliym.barajdaki kendi futbolcunuza atıyosunuz ve adamımız bunu akıl edip yana çekiliyor.ama genellikle kaleci kurtarıyor.yani 20-30 puan için riske değmez.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet arkadaşlar.1000 puan veriyor ama gol olma olasılığı az.yani garanti atmak varken uğraşmayın derim.nasıl atacağınızı söyliym.barajdaki kendi futbolcunuza atıyosunuz ve adamımız bunu akıl edip yana çekiliyor.ama genellikle kaleci kurtarıyor.yani 20-30 puan için riske değmez.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Merhaba BMN61
Fortis Türkiye Kupasını 16 kere oynamışsınız. 10 kere ŞAMPİYON olmuş, 3 kere FİNAL, 1 kere YARI FİNAL, 1 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.
Bugüne kadar rakip filelere 591 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 36,94 gol ortalamanız var.
828.BMN61Şampiyon137.932
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ben şimdi ilk 10a baktımda
ts li hiç kimse yok
Yorum
-
yav bede oynarım diodum ama flash bilmem ne yüklemen gerekio falan dio
anlamam bende öle yükleme işlerinden
Yorum
-
Merhaba BMN61
Fortis Türkiye Kupasını 18 kere oynamışsınız. 12 kere ŞAMPİYON olmuş, 3 kere FİNAL, 1 kere YARI FİNAL, 1 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.
Bugüne kadar rakip filelere 688 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 38,22 gol ortalamanız var.
1107.BMN61Şampiyon137.932
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
şimdi zaferle msn de yazışıyoduk.bende fortis oynuyorum dedi. biraz öncede bunu yazdı yazdıkları aynen bu
....z@Fer...:
eses le ebrabe rkaldım
....z@Fer...:
soğuktan oynanmay
))))
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Merhaba mehdicelenk
Fortis Türkiye Kupasını 36 kere oynamışsınız. 19 kere ŞAMPİYON olmuş, 2 kere FİNAL, 11 kere YARI FİNAL, 3 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.
Bugüne kadar rakip filelere 1386 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 38,50 gol ortalamanız var.
378.mehdicelenkŞampiyon 147.793
benden bu kadar BurçakEn son Mehdi tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 17:19.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Merhaba mehdicelenk
Fortis Türkiye Kupasını 37 kere oynamışsınız. 20 kere ŞAMPİYON olmuş, 2 kere FİNAL, 11 kere YARI FİNAL, 3 kere ÇEYREK FİNAL oynamışsınız.
Bugüne kadar rakip filelere 1456 gol bırakmışsınız.Turnuva başına 39,35 gol ortalamanız var.
231.mehdicelenkŞampiyon 151.775
işte buuuuT R A B Z O N S P O R
Yorum
Yorum