Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

**Tarih Oyunu**

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tabiki resmi...
    soruyu değiştiriyorum türk futbol tarihinde ilk golü kim atmıştır..(diğer sorunun cevabını bende bilmiyorum merak ettim belki biri biliyordur diye...çok çok özür)(profesyonel anlamda 1959 yılı)
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.12.2006, 17:12.

Yorum

İlk resmi golü İzmirsporlu Özcan Altuğ atmış.
      18.000 yaralı askerimiz hangi savaşta direk hedef alınmak süretiyle şehit edilmiştir?
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        18.000 yaralı askerimiz hangi savaşta direk hedef alınmak süretiyle şehit edilmiştir?
        Arıburnu - Anafartalar mı ?
        En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 11:08.
        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

İlk olarak Viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arıburnu - Anafartalar mı ?
          Savaş doğru,cephe yanlış.Selvi ağacı desem bir şeyler hatırlatabilir mi?
          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
          Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Savaş doğru,cephe yanlış.Selvi ağacı desem bir şeyler hatırlatabilir mi?
            Hastane de yatan 18 bin Türk askerin ingilizler tarafından bombalandığını duydum ama tam olarak yerini hatırlayamadım.

Anafartalar olmazsa Geliboludur diye düşünüyorum. (?)
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Seddülbahir.Ama Seddülbahir Gelibolu yarımadasında olduğu için cevaba doğru diyorum.
              (Yaralıların yarasını sarmak için kullanıldığı için Sargı yeri olarak adlandırılan yerdeki Şehitliğimizdeki selvi ağacını hatırlatırken,bize insanlık dersi vermeye kalkanların gerçek yüzünü hatırlatmak istedim.Rivayete göre;düz olan selvi ağacı;18,000 yaralını asker ve onları tedavi etmeye çalışanların ingiliz,fransız donanmasının bombaları altında can verirken acılarına dayanamayıp burkulur.)
              Doğru cevap dediğimize göre soru sorma sırası sende
              Sizler var ya .....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
              Yükleniyor...
              X