Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
buyurun gelin abi.Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin.hollanda'nın leblebisi ve pişmaniyesi meşhur diilki istiyelim.neyse.siz gelin kafi hayırlı yolculuklar.
Yüce Yaradan'ım şu gurbet ellerden bizi bir kurtarsa. Her saat her dakika gözümde tütüyor. Bir insan memleketini bu kadarmı özler ya
ÖZLEDİM SENİ TRABZONUM
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
buyurun gelin abi.Allah kazasız belasız yolculuk nasip etsin.hollanda'nın leblebisi ve pişmaniyesi meşhur diilki istiyelim.neyse.siz gelin kafi hayırlı yolculuklar.
Amin:-) Neyapiyim boyle bir ulkenin nesii meshur olsun...
Abi siz isteyin ben ucagi kacirip antep havalina gidip baklava getirebilirim.
Bizim köyde bir laf vardir. 7 yil köye gitmeyenin kütükten kaydini silerler diye
Siz kütüge bi baktirin bence
nasipsiz hicbirsey olmuyor abim. Bu yil Istanbula ve Elazigna kadar uzandim Trabzona gitmek yine nasib olmadi. Hatte Elazignda 61li araba kullandim :-)
karakuzu61 arkadaşımızın bir hafta sonra Trabzon'da olacak olmasından ziyadesiyle memnun oldum şahsım adına bu değerli arkadaşımızı Bmn Trabzon ekibi bir karşılama komitesi kurup karşılasa mükemmel olur kanaatindeyim Seneye de karakuzu61'in Trabzon'a gelişinin 1. yıldönümünü kutlarız forum olarak
Hadi bakalım..Allah kavuştursun karakuzu61
Bir hafta sonra geliyorum (carsamba gunu) :bayrak:
burun gelin kardes allah kazasız belasız gelmk nasip etsin ne diyeli ne kadar durcan kardes trabzonda..... 18.haftadaki macı izleyecen mi kardes.....
:tsmeşale:
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum