Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankara'da Gezilecek Yerler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

He valla.Bizim ankara ekibide ne mangal yakar dimi.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ankadara Büyükşehir belediyesinin web sitesinde Melih amca durmadan yol köprü kavşak yaptığı için bunlardan başka resim yok.Köprü kavşak resmi görmek istemezsiniz sanırım
      Hani daha önce mevusu geçmiş.Ankara'da gezilecek yer var-yok muhabbeti.ilk gönderdiğiniz resmi görünce tam da dedikleri kadar varmış dedim kendi kendime.Hakikaten gezecek yer yok diye.(Bir-kaç sefer gelmişliğim var malum nedenden dolayı)Binalar ve ışıkları yani.O yüzden yazdım kuşbakışı mı gezeceğiz diye.Yakın plan güzel yerler yokmu manasında.Betonarme ve onların ışıklarından oluşan bir resim mi anlatacak Ankara'yı diye?

Gamze anlamışsındır sanırım. Akraba konusunda bende şüpheliyim ne yalan söyliyeyim.

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Betonarme ve onların ışıklarından oluşan bir resim mi anlatacak Ankara'yı
        Maalesef öyle
        "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

hasan kardeşim açtım konuyu...buluşalım valla..canımda köfte çekti bee ( işteyimde ))
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Valla benim bildiğim sakarya caddesindeki tüm 2 kattan fazla olan binaların üst katları gayet gezilip görülmeye değer....tavsiyte ediyorum..
            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Klasik laftır:"Ankara'nın en güzel yeri İstanbul'a dönüş yoludur."

Bir şehir bu kadar soğuk,tatsız-tuzsuz olamaz...

Yorum

Selman abi bir de şu imzanı bir düzeltiver yau. Bordo mavi yazmışsın ama o bordo değil direkt mor Bak böyle:

MOR

İşte bu da:

BORDO

Yok biz kuzen olamayız kesin

Ekleme:

Abi şu anda kullanıcı kontrol paneline bakıyorsun değil mi Değiştirip mi gelicen rengi
                En son Gamze tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 23:10.

Yorum

Haftasonu ankaradaydım gezilecek pek biyer bulamadık.Cts akşamı kızılaydaki caddelerde takıldık biraz.Yemek yedik garson geldi 10 dk sonra kapatacağız dedi.saat 21.30 gbiydi.ordan çıktık kahve içelim diye girdik biyere 15 dk sonra geldi eleman abi 5 dk sonra kapatacaz dedi.saat 22.30 gibiydi.Kızılay gibi bi yerde bu kadar erken kapanması biraz garip geldi bana cts akşamı olmasına rağmen.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Oldu mu bak bakayım.Kusurumuza bakma yaşlılık naparsın.Gözlerim seçmiyor pek
                    Bu başlığı da kirli emellerine alet ettin ya Gamze helal sana

Yorum

Olmuş abi olmuş

Ne diyorum bak,bir gün gidelim şu Ankara'ya da gezilecek yer var mı bakalım. (Başlığa uygun bir şey yazmak için kastığım bu kadar mı belli olur yau!.. ) Neyse,söz daha yazmıyorum. (Abi geldin yine başlıkları katletmeye başladım ya )

Yorum

İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hasan kardeşim açtım konuyu...buluşalım valla..canımda köfte çekti bee ( işteyimde ))
                        Hasan abi böyle dediğine göre mangaldan anladığın ve bu işle senin ilgileneceğin sonucunu çıkarıyorum. Ozaman bende kişi sayısına göre minibüs veya otobüs bulurum.

Eee Deniz abi, Hasan abi mangal yapmaya ne zaman gidiyoruz? Haydi BMN Ankara pikniğe...

Yorum

yazildimi bilmiyorum ... ustad yahya kemale sormuslar ankaranin en cok neyini seversin diye ... ISTANBULA DÖNÜSÜNÜ demis ........ankaradaki arkadaslar alinmasin ama bende farkli düsünmüyorum .......
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yazildimi bilmiyorum ... ustad yahya kemale sormuslar ankaranin en cok neyini seversin diye ... ISTANBULA DÖNÜSÜNÜ demis ........ankaradaki arkadaslar alinmasin ama bende farkli düsünmüyorum .......
                            bende.. ankara çok kötü yaa ama beypazarı güzel bak .
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

Valla sürekli deniz gören bi insan için ankarada yaşamak zor olsa gerek.Ben 10 senede dursam alışamam oraya.
                              Özkan SÜMER

Yorum

III.ULUSLARARASI ÇUBUK TURŞU VE KÜLTÜR FESTİVALİ ( 6-7-8-9 EYLÜL )

Çubuk Ankara’nın kuzeyinde bulunan, şehir merkezine 39 km uzaklıkta olan bir metropol ilçesidir. Merkez nüfusu 35 bin, köyleri ve beldeleriyle toplam nüfusu 65 bindir. Ankara Savaşı’ndan dolayı tarihi, Esenboğa Havaalanı’ndan dolayı da stratejik öneme sahiptir.
                                Festival alanı olarak Çubuk’un merkezde bulunan caddeler ve parklarda düzenlenmektedir. Festival alanına çeşitli ürünlerin satışı ve derneklerin tanıtımı için çok sayıda standlar kurulmaktadır. Bu standlarda Çubuk’ta üretilen turşu, et, piliç pastırması, bal, gözleme, bazlama, süt ürünleri gibi yörede üretilen yiyecekler, el sanatları, hediyelik eşyalarla başka il ve ilçelerde üretilen ürünlerde ilçelerin tanıtımı yapılmaktadır.
                                Yurt dışından konuk olarak katılan ülkelerle (örneğin bu yıl KKTC, Makedonya, Polonya, Malezya, Filipinler, Endonezya), yurt içinden il dernekleri (örn. Ankara, Erzurum, Kars, Bitlis, Çankırı, Tekirdağ, Yozgat, Kırşehir, Afyon ) ve ilçe dernekleri (Denizli / Kızılcahöyük, Çankırı / Şabanözü, Bolu/Mudurnu, Mersin/Tarsus, Kızılcahamam, Beypazarı, Mamak, Nusaybin’ de standlar açarak tanıtım yapmışlardır Festivalde kişisel ve karışık resim sergileri açılmıştır. Festival süresince birçok sanatçı konserler vermiştir. Konuk ülkelerden KKTC, Makedonya, Bulgaristan, Malezya, Polonya ve Sırbistan; Türk boylarından da Yakutistan, Dağıstan halk oyunları ekipleri katılmıştır. Ayrıca Türkiye’nin her yerinden halk oyunları ekipleri gösteriler yapmışlardır.
                                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X