zamanım olup izleyebilsem iiiii olurdu... ama bir dönem "Bir İstanbul masalı " nı izleme şansım olmuştu. gerçekten güzeldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beğendiginiz diziler...
Daraltma
X
-
eskiden kurtlar vadisi idi
walla dil bölümü ögrencisi oldugum için yabancı dizileri seyrediyorum artık
cnbce deki filmler süper
prison break(tavsiye edilir süper bir dizi)
how i met your mother
csi
Y
the king of the queens
married with children
malcolm in the middle
my name is earl
nip tuck
rome
southpark
the simpsons
hepsini tavsiye ederim süper
yanlız alt yazı okuyacaksınız
En son Oğuzhan Görkan tarafından düzenlendi; 03.09.2006, 17:02....anti-klişe timi...
Yorum
-
malcolm inthe middle ve nip tuck hâla devam ediyomu?İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskiden kurtlar vadisi idi
walla dil bölümü ögrencisi oldugum için yabancı dizileri seyrediyorum artık
cnbce deki filmler süper
prison break(tavsiye edilir siper bir dizi)
how i met your mother
csi
Y
the king of the queens
married with children
malcolm in the middle
my name is earl
nip tuck
rome
southpark
the simpsons
hepsini tavsiye ederim süper
yanlız alt yazı okuyacaksınız
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
GÜLbeyaz ve kuşdili
ıhlamurlar altında kurtlar vadisi''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
-
evet ama eski bölümleri olabilirİlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalcolm inthe middle ve nip tuck hâla devam ediyomu?...anti-klişe timi...
Yorum
-
Fırtına,Acı Hayat,Kurtlar Vadisi apayrıydı bitti.Kanal D de Sağır Oda diye bir dizi başlıyor tahminimce dizinin başrolünde Necati Şaşmaz namı diğer Polat Alemdar var,dizinin tanıtımında başrol oyuncularını göstermiyorlarKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum