Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Beğendiginiz diziler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fırtına Dizisi - Vay beni ağlarım

Dizi müziğini buldum sandım ama dizide geçen "Vay beni ağlarım" diye bir parça vardı ona ulaşmışız
    En son saglam tarafından düzenlendi; 15.08.2006, 23:20.

Yorum

• avrupa yakasını çok severim
      kanıt peşinde iyiydi
      aşkım aşkımı severdim
      tatlı hayatta öyle
      bir de without a trace i izlerim cnbc e de

Yorum

• kurtlar vadisinin internette bolumleri olan sayfa var mi?
        HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• bi ara cnbc-e de THE OC diye bi dizi vardı.Hiç bi bölümünü kaçırmazdım.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• kanal d de yeni bir dizi başlayacak.Yönetmen serdar akar.adolf hitler wganimetinin bir b ölümünü bir türke emnaet etmiş.Konusu bu.Serdar akarsa izlemeye değer.Aslında şu metal fırtınayı diziye dönüştürseler çok ii olur.
            Özkan SÜMER

Yorum

• FIRTINA Dizisi çok güzel hem karadeniz dizisi hemde gerçekten çok eğlenceli herkeze tavsiye ederim
              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Fırtına dizisine ait bir takım müzik buldum Lakin rapidshareden dosya indiremiyorum, bende sorun çıkartıyor. Bunları hemenpaylasa atabilecek birisi var mı??
                En son saglam tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 17:46.

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bi ara cnbc-e de THE OC diye bi dizi vardı.Hiç bi bölümünü kaçırmazdım.
                  alex hastasıydım ya.

şu anda prison break güzel cnbc-e de..gilmore girls eğlenceli gelirdi bana (önceki akşam yine gördüm vaktim yok diye bakamamıştım,tekrar bölümümüydü acaba?)..tabi desperate houswifes efsanesin yeri de başkadır..basketçi iki üvey kardeşin oynadığı dizi de(adını unuttum) izlenebilir seviyedeydi...

cnbc-e dizi konusunda yerli kanallardan daha iyi durumda diye düşünüyorum.

Yorum

• Başrollerini Nuri Albayrak ve ekibinin oynadığı dizi bence 1 numara

Yorum

• şu sıralar firtuna var.
                      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                      legends never die ...

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok doru, cnbc de bi dizi var gençlerle, turkçe ismini bilmiorumda gençler habire birbirlerini rezil ediyorlar, hatta babasini annesini...
                        THE OC...
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ali ve Zeynep Kemençe

Ali ve Zeynep - Klarnet

Defineciler

İklima - Denizde kararti var

Fırtına - Vay beni ağlarım

Fırtına - Atma Türkü

Fırtına - Oflu Hoca

Fırtına dizisine ait bir takım müzik buldum Lakin rapidshareden dosya indiremiyorum, bende sorun çıkartıyor. Bunları hemenpaylasa atabilecek birisi var mı??

Valla yardım etmeyi çok isterdim ama,inan pc ile yaptığım tek şey internete girebilmek )

Arkadaşalar becerebilen biri varsa el atsın olaya daaa
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• mp3 linki vermek yasak.elimde hemenpaylaş linkeri var.isteyenler öm atsın.
                            En son Turgut Altun tarafından düzenlendi; 16.08.2006, 16:04.
                            Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak gritz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mp3 linki vermek yasak.elimde hemenpaylaş linkeri var.isteyenler öm atsın.
                              Çok teşekkür ederim

mp3 paylaşımı konusunda hassasım aslında ama diziden yapılan alıntılar oldukları için sorun olacağını düşünmüyordum. Herneyse, sonunda müzikler elime geçti. Tekrar tekrar teşekkürler...

Yorum

• fırtına bence tek kelimeyle süper bir dizi.
                                başından beri aralıksız takip ettiğim tek dizi, ha bir de çemberimde
                                gül oya tabi. her ne kadar izlenmiş bölümleri
                                olsa da daha önce izlememiş gibi merakla her
                                bölümünü izliyorum.
                                hepinize sevgiler
                                Ne hasta bekler yatağı,
                                Ne bir ölüyü mezar,
                                Ne de şeytan günahı,
                                Seni beklediğim kadar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.