Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Beğendiginiz diziler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hangi dizilermi fener reklamı yapıyor. hangi olacak hepsi. hayat bilgisi baştan aşağı fener reklamı yapıyor. hababam sınıfının yeni çıkan vizyonları, kızlar yurdu, avrupa yakası bunlar gibi bir sürü. bizimse sadece bir tek kuş dili dizisi trabzonsporu ele aldı oda izlenmedi. işte ben buna uyuz oluyorum. ayrıyetten kuş dilinde tsclup formaları giyilmişti korsan değildi hiç biri.ve trabzonspor taraftarları hala avrupa yakasını seyrediyorlar. orda delikanlı fenerlilerin boru gibi reklamı var. fenerin forma poster reklamları almış başını gidiyor. nediyeyim helal olsun.
    KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Boşverin bunları.
        Atv'de haftaiçi sabah 9.30'da Ekmek Teknesi'nin tekrarları var.
        Nadir kaliteli dizilerden.

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
          Boşverin bunları.
          Atv'de haftaiçi sabah 9.30'da Ekmek Teknesi'nin tekrarları var.
          Nadir kaliteli dizilerden.
          çok doğru kalıteli bir dizi herkesin izlemesi gerekli bence çünkü türklük hakkında bu topraklar için çok şey öğrenebilirsiniz.
          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Dizi mi?Valla TV izlemeyi unuttum ben.

Nostalji olacak ama Kara Şimşek, Ziyaretçiler, Şahin, Rosalinda, Rosa (Salvaşe) aklıma ilk gelenler

Yorum

• Açıkcası oyuncu kadrosu sağlam da olsa çok şüpheyle bakmıştım başta.Malum karadeniz dizisi çekmek öyle her cümlenin sonuna "daaa" getirmekle olmuyor çünkü. Ama özellikle jeneriğini izlerken müziği bana Fuat sakanın gibi elmişti,rap atma tarzı bişeydi.Değilmiş o ayrı tabi ) Ancak dediğim gibi kadrosu iyiydi.
              Sonra izlemeye başladım ve gerçketen iyi bi iş yapmışlar.Müziğinden Gökhan birben de sorumlu,bilenler hatırlar.Karedniz adına "müzik" yapan ender insanlardan..

İyi gidiyor bence ve bozulmaz gibi geliyor bana..

Ama Gülbeyaz apayrıydı bende..O da başka tabi....(
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Tatlı Hayat müthiş komik bi diziydi.Çok severdim.Bazen rastgelir gene izlerim.Bide Acı Hayat var.Eylülde başlayacak galiba.
                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tatlı Hayat müthiş komik bi diziydi.Çok severdim.Bazen rastgelir gene izlerim.Bide Acı Hayat var.Eylülde başlayacak galiba.
                  Siz de hep "hayat" lılardan gitmişsiniz bee ) O da üzel walla ) Tatlı hayatı bend e beğenirdim yayınlanırken.Ama diğerini hiç izlemedim .

Yorum

• evli ve çocuklu
                    seinfeld
                    yanıkkoza
                    VE TABİKİ KURTLAR VADİSİ

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz de hep "hayat" lılardan gitmişsiniz bee ) O da üzel walla ) Tatlı hayatı bend e beğenirdim yayınlanırken.Ama diğerini hiç izlemedim .
                      Hayat işte napalım.hem acı hem tatlı İzle izle Kenan imirzalıoğlu ve Osman Sınav varsa güzeldir zaten.
                      N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayat işte napalım.hem acı hem tatlı İzle izle Kenan imirzalıoğlu ve Osman Sınav varsa güzeldir zaten.

Ya kenan imirzalıoğluna gıcık kapıyorum be arkadaşım,kızma ama ) Özel bi sbeei de yok aslında.İtici geliyor ) Neyse sana ii seyirler..

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya kenan imirzalıoğluna gıcık kapıyorum be arkadaşım,kızma ama ) Özel bi sbeei de yok aslında.İtici geliyor ) Neyse sana ii seyirler..
                          Olabilir.Eskiden bende kapıyodum Ama adam iyi rol yapıyo.Saol sanada iyi seyirler.
                          N.F.Kısakürek

Yorum

• şu anda firtuna çok hoşuma gidiyor ama sanki bişeyler eksik ve her sabah 5 e kadarduruyorum..çünkü show tv de önceden yayınlanmış olan UY BAŞUMA gelenler dizisi war..süper komik ya..hele ordaki cemal karakteri öldürüyo beni
                            BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

• fırtuna güzel dizi
                              yenibaşlayan ah bir polis olsam da komik diziye benziyor açıkcası
                              BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• şimdiye kadarki beğenerek izlediğim tek dizi gülbeyaz.
                                ama şu anda fırtınayı izliyorum bende.
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim