Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Beğendiginiz diziler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi

dün aksam eve gittim, tv'ye bir bakayim dedim... baktim South Park basliyor... aklima (geçen günlerde bir yerlerde okudugum ya da duydugum)Scientoloji tarikati hakkinda yaptiklari bölüm ve aldiklari tepki geldi... tesadüf bu ya; dün aksamki bölüm o bölümdü... her zamanki kopuklukta bir bölümdü yine... özellikle John Travolta ve Tom Cruise tiplemelerine bayildim... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

ben uzun zamandir izleyemiyorum oSS stresi olas grek esas bölümler pazar günü favorim ise paris hilton tiplemesi
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Avrupa yakasi ve tabiki cnbc-e'nin komedi dizileri.

Son olarak nip-duck yeni bölümlerinin baslamasini sabirsizlikla bekliyorum...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
      Uftin Karalardayım...

Yorum

• Yarin Kusdili var ve bugün özetine baktigimda Trabzonspor formali gençler hali saha maçi yapiyordu yarin mutlaka izlenir bu bölüm.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• kanka ask mesk ile ilgili diziler izliyomussun öyle duydum[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bi de psikopat tribüncülerdensin[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Ne aski laa sirf bi iki Bordo Mavi Sampiyon Trabzon Yaptiklari için bakiyorum genelde Trabzonsporlulugu ön plana aliyorlar arasira yoksa ask mesk de ne laa[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• aci hayt aliye ask oyunu yabanci damat ve kus dili hepsi çok güzel

Yorum

• haci - kaybolan yilllar [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                BMN Tsira TRABZON

Yorum

• en son babalar duyar
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Aliye- Büyük Yalan- Kus Dili
                    Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• ACI HAYAT

Yeni Halk Kahramanimiz:KOSOVALI MEHMET...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• BEYAZ GELINCIK

adanada mersinde görev yaptim.. severim oralari. dizininde kadrosu iyi yani...
                        N e K ö T ü !

Yorum

• cold case,kanit pesinde
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• haci ve kaybolan yillar(bayiliyorum o diziye mükemme tavsiye ederim)

Edited by: firari
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• nip-tuck.csi-ny.kanit pesinde
                              Oy Dereler Dereler Neler Bilirim Neler...
                              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• sadece avrupa yakasi..digerleri insani strese sokmaktan baska hiç bir ise yaramaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim