*AVRUPA YAKASI*
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beğendiginiz diziler...
Daraltma
X
-
Aci Hayat,Haci.Aci Hayat çok klasik ama yine de güzel
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kurtlar Vadisinin bitisi ile Artik dizi takip etmem saniyordum ki yanilmisim. Hacikonu, senarya ve de en önemlisi oyuncu kalitesiçok iyi bir dizi gibi duruyor. FIkret kuskanve Tuncay kurtiz diziyi izlememde birinci faktor. Konu olarak da gene elestirmenlerin sayfalarini doldurmalari iiçin iyi firsat.Yakinda baslarlar toplumu olumsuz etkiliyor diye.
Bakalim görecegiz nasil bir reyting alacak dizi.Yollari açik olsun.Ama dizi senaryo olarakda çok ince bir çizgi üstünde. Konu çizginin biraz sagina kaçarsa baska seyler, biraz soluna kaçarsa baska seyler olabilir.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
aramizda cnbc-e takilanlar var hemde altyazi kullanmadan :P''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Özelliklede Haci dizisinde MEHMET AKIF ALAKURTun oynadigi rolü hakkiyla yaptigi için çok begeniyorum. Çok karizmaik bir tip. Sirf onun için bile izlenmeye deger. Islami konulara hassas yaklasilmis. Önce Atv deyayinlancakmisti ancak senaryoyu riskli bulan atv kabul etmemis ve show tv ile anlasmislar

MEHMET AKIF ALAKURT
Yorum
-
dün aksam eve gittim, tv'ye bir bakayim dedim... baktim South Park basliyor... aklima (geçen günlerde bir yerlerde okudugum ya da duydugum)Scientoloji tarikati hakkinda yaptiklari bölüm ve aldiklari tepki geldi... tesadüf bu ya; dün aksamki bölüm o bölümdü... her zamanki kopuklukta bir bölümdü yine... özellikle John Travolta ve Tom Cruise tiplemelerine bayildim... [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum