cnbc-e cok guzel diziler var tavsiye ederim birde ihlamurlar altinda
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beğendiginiz diziler...
Daraltma
X
-
Avrupa Yakasi hariç hiçbir diziyi seyretmiyorum... onu da denk gelirsem seyrediyorum...en nefret ettigim dizi ise hiç süphesiz: Kurtlar Vadisi... bu kadar bayagi, basit, igrenç, siddet içeren bir dizi daha var midir bilmem? yazik ki ülkemde çok sevilen bir dizi (kendi ailem dahil!!!)... diger diziler zaten evlere senlik... agali, asiretli, sözde (!) entrikali, sahane, süper, her biri keskin zeka ürünü, izleyiciyi aptal yerine koymayan sahane dizilerimiz var... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
oysa cnbc-e'deki "nip-tuck" bilebasli basina bir saheser... her bölümde yeni sürprizler, iç hesaplasmalar sizi oradan oraya alip götürüyor... bayildigim bir dizi daha: "six feet under"... bir baskasi: "angels in America"... kisacasi adamlar bu isi biliyor... bu bir yabanci hayranligi degil kesinlikle... "iyi"ye duyulan hayranlik... diger dizileri de son derece kaliteli... tek tek sayamayacagim burada..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi
İlk olarak yavuzselim_61 tarafından gönderildiDeli Yürek bir efsaneydi..
kesinlikle[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Bir zamanlar Süper Baba vardi ve yakin zamanda Ekmek Teknesi.Her iki dizinin ortak yönü saçmalamaya basladiklarinda bittiler.Bana göre diziler uzadikça b... çikiyor.Bu sene herhangi bir dizi takip etmiyorum.Bir yandan mantar gibi dizi türemeye devam ederken diger yandanda eski diziler Brezilya dizilerine döndügü için seyretmek istemiyorum.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
cnbc-e cok guzel diziler var tavsiye ederim birde ihlamurlar altinda
evet cnbc-e deki diziler yabanci ama çok güzller.. örnegin the x files, the o.c, Las Vegas vs.. bi çok güüzel dizi var... gerçi altyazili ama olsun..ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..
Yorum
-
Alanya-Almanya adli diziyi seyretmenizi tavsiye ederim...Dizi Almanya da dogan 2 kardesin yollarinin Türkiye de birlesmesini anlatiyor... Hans ile TRABZON da büyüyen ve tamamen Türk ve TRABZON kültürü ile büyümüs ademin hikayesini anlatiyor...Seyretmenizi SIDDETLE tavsiye ederim...
Bayburttan Sevgilerimle...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum