Üvey Baba ve Alias ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beğendiginiz diziler...
Daraltma
X
-
-
İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
Hayat bilgisini yazmayi unuttum...Bir de TV 8 de bir dizi var...Ben aksam farkettim..GEÇMIS ZAMANLAR isminde...AMERIKAN PASTASI formatinda ama bence daha komik...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
NOT:Hayat bilgisine TRABZONSPORUMUZDAN da birini koymuslar....ATILGAN....
BAK BU HAYAT BILGISI OLAYI HOSUMA GITTI...IZLEYELIM DIZIYI[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
Guests
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiİlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
Hayat bilgisini yazmayi unuttum...Bir de TV 8 de bir dizi var...Ben aksam farkettim..GEÇMIS ZAMANLAR isminde...AMERIKAN PASTASI formatinda ama bence daha komik...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
BAK BU HAYAT BILGISI OLAYI HOSUMA GITTI...IZLEYELIM DIZIYI[img]smileys/smiley2.gif[/img]
yeni bölümlerinden 1 tanesini birazcik izleyebildim. 1 hoca var kemençe çalan bide yeni gelen çocuklardan birinde trabzonspor rozeti var sanirim yaniliyormuyum???
Yorum
-
İlk olarak EsenLerli_ÖzGüR tarafından gönderildiİlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiEvet bende onu söylüyorum Özgür...Ama asil o kemençeci hoca hosuma gitti....[img]smileys/smiley2.gif[/img]İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
yeni bölümlerinden 1 tanesini birazcik izleyebildim. 1 hoca var kemençe çalan bide yeni gelen çocuklardan birinde trabzonspor rozeti var sanirim yaniliyormuyum???
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum