Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Grup Ismi..?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

olsun..? bu isme nekadar tepki olursa ismin reklami olur.

(karadeniz firtinasi... elnino.... dan sonra iyi gider diye düsünüyorum.)

ama "ts" ve "unami" harflerinin iyi bir sanatçinin elinde yogrulup birlestirilmesi lazim.

Yorum

Kardesler bence MEYDAN vazgeçilmez...

Yorum

Hadi grubun ismini MEYDAN koyduk.Bu grup ne yapacak.Edited by: gUgUDa_61
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak gUgUDa_61 tarafından gönderildi

Hadi grubun ismini MEYDAN koyduk.Bu grup ne yapacak.

nasil bi soru bu GuGudali kardesim...ne yapacak?..ne anlamda soruon....Takimi desteklicek,tribünde organize olacak,tek çati altinda toplanmis bir taraftar toplulugunun simgesi olacak.....vb....

ne anlamda sordun?

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

nasil bi soru bu GuGudali kardesim...ne yapacak?..ne anlamda soruon....Takimi desteklicek,tribünde organize olacak,tek çati altinda toplanmis bir taraftar toplulugunun simgesi olacak.....vb....

ne anlamda sordun?

O anlamda sormustum

Öle olacaksa bmn ikiye bölünür

www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

ne anlamda sordun?

O anlamda sormustum

Öle olacaksa bmn ikiye bölünür

BMN nin faaliyetleri konusunda pek bi bilgin yok heralde kardesim..BMN grup ismi gözetmeksizin tüm Trabzonsporlularin sanal alemde bulusup konusabildigi ortak bir platform....Üstelik her gruba mensup Trabzonsporlu da mevcut burada....Ayrica BMN bu gruplar arasinda bölücü bi unsur olmanin tam tersi birlestirici bi unsur tasiyo...Tüm gruplar birlessin MEYDAN adini tasisin...yine burada yazsinlar...organizasyonlari BMN araciligiyla yapsinlar..ne kötülük var bunda.....

Yorum

Bastan Beri Söylüyorum.

TRAP ZONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You'll never walk alone! yehaaa.

Yorum

İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi

Bastan Beri Söylüyorum.

TRAP ZONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You'll never walk alone! yehaaa.
                  MEYDAN olsa çok çok daha güzel olur...

Yorum

bencede yeni grubun ismi tüm derneklerin katilimi ile MEY_DANolmali...

Yorum

bence gruplarin birlesip yeni bir isim altinda kurulmasi çok zor

bizim millet basina buyruktur .. bu yüzden zaten kolayina organize olamiyoruz ya..

Yorum

çarsiya karsi MEYDAN...

istanbula karsiHODRIMEYDAN...

bi arkadas yazmis buraya azcuk degistirdim hodrimeydan daha güzel

Yorum

İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

çarsiya karsi MEYDAN...

istanbula karsiHODRIMEYDAN...

bi arkadas yazmis buraya azcuk degistirdim hodrimeydan daha güzel
                          Çok güzel oldu...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Yavv Arkadaslar Biz Bu Huyumuz Yüzünden Kaybediyoruz...

Zaten Çok Grubumuz Var Bu Yüzdende Tam Anlamiyla Ultraslan,gençfb,çarsi GibiAdlarini Duyuramiyorlar...

Ç|LG|NLAR Gibi Güzel Bir Grubumuz Var Hem Yillardir Takimimizin En Atesli Taraftar Grubu Hemde En Güzel Grup Adi...

Yani Bana Kalirsa Ç|LG|NLAR a Katki Yapmaliyiz Birakalim Simdi Baska Grup Adini Falan...

Meydan,Hodri Meydan Falan Yazan Arkadaslar Var Ama Bilmeyenler Vardir Belki Ama Kocaelispor`un HODRI MEYDAN Diye Taraftar Grubu Var Zaten... Sürekli Özenti Takiliyoruz Bi gençfenerbahçeliler Reklam Yapti Piyasa Yapti Diye Özenti Gruplar Olusturduk... Genç Trabzonsporlular Dernegi,Genç Farozlular... Bunlar Biraz Özenti Kaçmiyormu? Kisacasi Ç|LG|NLAR`in Degerini Bilmeli Ve Destek Olmaliyiz !!!

Bu Arada Ç|LG|NLAR`inYeni Flamasi Hiç Hos Olmamis Bence Degistirilmesi Lazim Eski Flama Çok Daha Güzel Ve Gösterisliydi...
                            <font face=\"Times New Roman, Times, serif\"><font size=\"2\">[b]<font color=BROWN>Yasadigim</font><font color=BLUE> Asklarin</font><font color=BROWN> En Güzeli</font><font color=BLUE> Sensin...</font></font></font>

Yorum

Bence Meydan Cok basit ve Sade kaLiyor bizi anLatacak bir keLime DegiL yanLIs hatirLamIyorsam KocaeLindE oLmaSI gerek HODRI MEYDAN Grupu varDI Simdi Ne diyorsunuz Bizi Özentici Taraftar iLan etmezLermi SaçmaLamayIn Lütfen.

Yorum

İlk olarak `O`z e r tarafından gönderildi

Meydan,Hodri Meydan Falan Yazan Arkadaslar Var Ama Bilmeyenler Vardir Belki Ama Kocaelispor`un HODRI MEYDAN Diye Taraftar Grubu Var Zaten... Sürekli Özenti Takiliyoruz Bi gençfenerbahçeliler Reklam Yapti Piyasa Yapti Diye Özenti Gruplar Olusturduk... Genç Trabzonsporlular Dernegi,Genç Farozlular... Bunlar Biraz Özenti Kaçmiyormu? Kisacasi Ç|LG|NLAR`in Degerini Bilmeli Ve Destek Olmaliyiz !!!

Yazindan yorum yapicagim kismini aldim.

Arkadas haberimiz olmiyan biseye nasil özenebiliriz ki?Bilmem kocaelilerin öyle grubu varmis da olmazmis.Ne özencem elin kocaelilisine.

Biz Trabzonsporluyuz Özenilicek birileri varsa biziz zaten.Hiç öyle özenti takintimiz yok.Içim(iz)den geçeni söylerim(z).Kim ne derse desin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X