Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haftanın Konuğu | Alper*

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Haftanın Konuğu | Alper*

Hemserimsin Kayseride olman yeterli.
    Nerelere takilirsin Kayseride?
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayatın insana ikinci bir şans vereceğine inanıyor musun?
      Genel anlamda ekonomik olarak ve özel olarak da mesleki anlamda insanın birçok fırsatla karşılaşabileceğini, bazı fırsatları yakalayamamış ya da kaçırmış olmanın kişiyi asla ümitsizliğe düşürmemesi gerektiğini düşünüyorum ve herkes için en hayırlısını ümit ediyorum.
      İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemserimsin Kayseride olman yeterli.
      Nerelere takilirsin Kayseride?
      Çok teşekkür ederim abi Kayseri'de genelde ev ve okul arasında giden bir hayatım var. Haftasonu ve tatil günlerinde de çok fazla dışarı çıktığım söylenemez. Örneğin bu bayramda bayramın 3 günü hep evdeydim ve sadece son gün biraz dışarı çıkayım dedim Haftada bir ya da nadiren iki kez akşam vakitleri halısaha maçlarına katılıyorum Talas'ta. Onun dışında alışveriş merkezlerine gitme haricinde gezmiyorum pek.

Yorum

Yeniden yaşamak istediğin bir an var mı?

Yorum

Alper'im enteresan soru olacak ama hissettiğin yaştamısın?

Yorum

Herkese sorduğum soru, forumda en sıcak ve en soğuk bulduğunuz isim?

Yorum

Yasamak yada gezip görmek istedigin bir ülke varmi
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Haftanın Konuğu | Alper*

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Genel anlamda ekonomik olarak ve özel olarak da mesleki anlamda insanın birçok fırsatla karşılaşabileceğini, bazı fırsatları yakalayamamış ya da kaçırmış olmanın kişiyi asla ümitsizliğe düşürmemesi gerektiğini düşünüyorum ve herkes için en hayırlısını ümit ediyorum.

Çok teşekkür ederim abi Kayseri'de genelde ev ve okul arasında giden bir hayatım var. Haftasonu ve tatil günlerinde de çok fazla dışarı çıktığım söylenemez. Örneğin bu bayramda bayramın 3 günü hep evdeydim ve sadece son gün biraz dışarı çıkayım dedim Haftada bir ya da nadiren iki kez akşam vakitleri halısaha maçlarına katılıyorum Talas'ta. Onun dışında alışveriş merkezlerine gitme haricinde gezmiyorum pek.

Bende Talasta kaliyorum gelince insallah bigün beraber oynariz
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya Soner
                  Noldu ula

Yorum

Ynt: Haftanın Konuğu | Alper*

Seni en iyi ifade ettiğini düşündüğün şarkı hangisi abi ?

Yorum

Okuduğun bölümden memnun musun? Ya da eğer hukuk okumasaydın ne okurdun
                      www.x.com/zykmda

Yorum

İyi akşamlar

* Bence insan bir anı yeniden yaşamak istiyorsa, çoğunlukla ya çok mutlu olduğu bir anı tekrar yaşamak istiyordur ya da yapmış olduğu bir hatayı tekrarlamamak için o ana dönmek istiyordur. Benim durumum da aslında tam olarak bu ikisinin bir karışımı diyebilirim.

* Hissettiğim yaştayım diyebilirim ama geçenlerde bir düşündüm 30 yaşıma 2-3 yıl varmış. Bu çok garibime gitti

* Bu satırları yazıyor olmam BMN Forum'un kendine has en önemli özelliğinin sonucudur. Samimiyet Birbiri ile diyalog halinde olan herkesin belirli bir düzeyde kendini ifade etmesi ve bunun bir gereklilik olarak görülmesi de bir başka güzellik. [Politik cevap hakkı , ama söylediklerim gerçek düşüncelerim]

* Yaşamak istediğim ülkede yaşıyorum Allah'a şükür Ama Türkiye'de ileride inşallah bir gün Trabzon'a yerleşme hayalim var. Gezip görmek istediğim ülke ise ABD.

* Beni en iyi ifade ettiğini düşündüğüm bir şarkı yok ama bu benim mükemmel biri olmamdan değil kendimi ifade etmekteki eksikliğimden kaynaklanıyor.

* Okuduğum bölümden memnunum ama bu bölümü okumasaydım tarihçi ya da fizikçi olurdum sanırım.

* BMN hayatıma çok şey kattı. Çok kıymetli insanlar tanıdım, bugün bile güler yüzle hatırladığım birçok hatıra kazandırdı bana

Yorum

Futbolcu olsaydın hangi mevkinin oyuncusu olmak isterdin?
                          Trabzonspor dışında hayallerini hangi takım süslerdi?
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

En sevdiğin bay ve bayan ismi?

Yorum

* Sol açık olmak isterdim sanırım. Liverpool'da oynamak isterdim.

* En sevdiğim erkek ismi Alper Bayan ismi de Fatma (Annemin ismi)

Yorum

Yükleniyor...
                              X