Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"Siyah Çelenk Operasyonu"...!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Eren, yoruldun mu... Devamı gelecek mi.

Yorum

Erkan abi 4 bölüm daha var; sınavlardan sonra devam...

Yorum

• Ancak okuma fırsatı buldum.Eren sınavların daha bitmedi mi?

Ben Önder Astsubay'ı tutuyorum Sefa Başçavuş' unu geçecek

Yorum

Pazar günü bitecek sınavlar; siteye girebiliyorum fakat konunun devamı için biraz daha zamana ihtiyaç var...

heyecanlanın biraz....

Yorum

Teşekkürler Eren...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Dört bölüm mü kaldı şimdi?Hepsini beraber okursam daha iyi olacak.Ben heyecana gelemem.Bir süre daha başlığa uğramıyorum

Yorum

Aslında 4 bölüm kaldı ama nedense; "şahıs" olayı yazı ile değilde sözlü olarak anlatacağı için biraz zor olacak buraya geçirmek. Ses kaydetme cihazı ile kaydetmemeiz gerekecek galiba...

Yorum

Sınavlar sonunda bitti. "Hayat varmış"!!

...operasyona devam

Bölüm 17

Operasyondan Dört Gün Önce İstanbul

Hava kararmaya başlamıştı,Üsteğmen Mustafa Sütlüce'ye doğru yol alırken son iki gündür yaşananları ve bu tempo içinde gözden kaçırdığı bir detay olup olmadığını düşünüyordu.
                  Merter ile Cevizlibağ arasında sıkışan trafik Üsteğmenin akıl oyunlarını dağıtmaya yetmişti.Şimdi trafiğin zamanı mı diyerek iç çekti,yorgundu.Sonu gelmeyecekmiş gibi görünen dur kalklar araç içinde tek olanlar için daha bir çekilmez oluyordu.
                  Hiç kimsen yok oğlum dedi kendi kendine, ne sıkışık trafikde sohbet edebileceğin,ne de sıkıldığın günlerde yanında olacak kimsen yok.

Neyseki Cevizlibağ'dan sonra açılan trafik Üsteğmeni bu karamsar ruh halinden uzaklaştırmıştı.Yarım saat sonra elindeki adrese ulaştı.
                  Şule'nin bilgisayarından çıkan adrese göre Fatih semtindeki dairenin sahibi burada oturuyor olmalıydı.Şimdi bu insanları tedirgin etmeden kiracıları hakkında bilgi edinmeliydi.

Üsteğmen zili çaldı,kapıyı açan 55 yaşlarında oldukça kilolu,her mahallede bulunan meraklı teyzeleri andıran bir kadındı.
                  - İyi akşamlar teyzeciğim,Beytullah Bey'le görüşmek için rahatsız ettim,kendisi evde mi acaba?
                  - Evde,az bekle çağırayım.

Yanıldığını düşündü Üsteğmen,meraklı birine benzemesine rağmen kim olduğumu sormaması garip.Az sonra üzerindeki pijamalardan evde dinlendiği anlaşılan Beytullah Erşan, dış kapıya açılan koridorun ucunda belirdi.
                  - Buyrun beni sormuşsunuz ne vardı?
                  - Beytullah Bey merhaba,müsaitseniz sizinle biraz konuşmak istiyorum
                  - Sen kimsin kardeşim,hayırdır inşallah...
                  - Ah özür dilerim,kendimi tanıtmadım.Ben Adnan Selçuk,emlakcıyım efendim.Sizinle bu Fatih semtindeki daireniz için görüşmek istiyorum.
                  - Ne olmuş bizim dairemize?
                  - Beytulah Bey bana 5 dakika ayırın lütfen, dairenizin olduğu arazi üzerinde bazı planlarımız var size bundan bahsetmek isterim.
                  - Ee içeri buyur o zaman kapıda kalma.

Salona geçip oturduklarında Üsteğmen Anadolu insanını kandırmanın ne kadar kolay olduğuna bir kez daha tanık oluyordu.
                  - Beytullah Bey,böyle aniden ziyaret ettiğim için kusura bakmayın,daire sahipleri ile yüz yüze görüşmeyi tercih ediyorum.Efendim, biz Fatih'deki yeniden yapılanma projesi kapsamında eski evleri yıkıp yerine büyük ve lüks apartmanlar yapacağız.Tabi araziler bize ait olmadığı için tapu sahipleri ile görüşüyoruz,yaptığımız apartmanlardan tapu sahiplerine yeni daireler vereceğiz.Öğrendiğim kadarıyla sizin oradaki daireniz zaten boşmuş...
                  - Yok yok, boş değil kirada benim evim.
                  - Kirada mı, ama benim muhtarlıktan aldığım kayıtlara göre boş görünüyor eviniz.
                  - Belki kiracı muhtarlığa kayıt yaptırmamıştır,o yüzden boş görünüyor olabilir mi?
                  - Olabilir,ne zamandır kirada eviniz?
                  - İki yıl oldu neredeyse
                  - Hayret, bu kiracılara güven olmuyor.İki yıldır otur ama muhtarlığa ikametini verme olacak iş mi?
                  - Valla ben de anlamadım ama bir ara hatırlatırım bunu.Zaten biraz garip adamdır benim kiracım,ama paralıdır geçen sene bir yıllık kirayı peşin ödedi.
                  - İyi kiracı bulmuşsunuz Beytullah Bey, o kadar zengin adamın o semtde işi ne,şanslısınız vallahi.
                  - Kiracımın paradan yana derdi yok,Laleli'de dükkanı var.Bende Laleli'de çalıştım yıllarca, bilirim az çok oranın esnafını,benim kiracı Emin Kasım sessiz adamdır.Aslında ben biliyorum benim evi niye tuttuğunu,anlarsın işte...

Ev sahibinin yüzündeki muzip ifadeyi gören Üsteğmen,anlarım tabi dedi bıyık altından gülerek.Aradığı kişi hakkında yeterli bilgiyi almıştı.Daha detaylı bilgiyi askeri istihbaratın bilgisayarından öğrenebileceğini biliyordu nasılsa.Şimdi kaybolma zamanıydı.
                  - Beytullah Bey,siz bu konuyu bir düşünün.Ben müsait bir zamanda gelir konunun detaylarını size aktarırım,eğer evet derseniz hiç para harcamadan çok lüks bir daire sahibi olacaksınız.
                  - Düşünmeye gerek yok aslında beyim,teklifiniz çok mantıklı zaten bizim bina virane oldu.Ne zaman isterseniz gelin görüşelim,ben genelde evdeyim.

Gayet memnun şekilde evden uğurlanan Mustafa Üsteğmen,cep telefonundan Zeki'yi aradı.Zeki,Şule'nin evinde işini bitirip karargaha dönmüştü bile.
                  - Bana derhal Laleli'de esnaflık yapan Emin Kasım'a ait tüm bilgileri toparlamanı istiyorum Zeki.Kimdir nedir,ne yer ne içer her şeyi istiyorum.
                  - Hemen komutanım, komutanım bir iz mi buldunuz?
                  - Umalım öyle olsun Zeki,umalım öyle olsun...

Aynı Saatlerde Beykoz - İstanbul

Emin Kasım yıllar evvel yaptırdığı villasında ajandasına çizdiği kroki üzerinde çalışmaya devam ediyordu.İşi bitirdikten sonra kimseye görünmeden nasıl uzaklaşacağını en ince ayrıntısına kadar hesaplamalıydı.
                  Sokaklar arasındaki mesafeyi,bu mesafeleri ne kadar zamanda kat edeceğini, trafik ışıklarını köşe başlarını,dar yada çıkmaz sokakları hafızasına işlemek için sürekli tekrar yapıyordu.
                  Eskiden olsa Selimiye'de dolaşarak her yerini öğrenebilirdi.Ama şimdi neredeyse her iş yerinin önünde kaldırıma bakan güvenlik kameraları vardı,tabi emniyetin yerleştirdiği kameralarda cabası.O semtde ne kadar çok gezerse arkasında o kadar çok görüntü bırakırdı.
                  Saatine baktı,uykusuz kalmamalıyım diye düşündü.Ajandasını kapatıp yatağına uzanırken üç gün sonra ülkede olacakları düşünmeye başladı,çok şey değişecek diye mırıldandı.Çok şey...

Devam Edecek

Yorum

• Eyvallah Eren.Bittiğinde altına "Bitti" diye not düşersen bizde okuruz

Yorum

Son 2 bölüm sen okumaya başla bence şimdiden

Yorum

• Hani nerde?

Yorum

Bordomavi net'in saygıdeğer üyeleri,değerli yöneticiler.

Siyah Çelenk Operasyonu,2005 yılının Aralık ayından itibaren kaleme aldığım ve internet de üyesi olduğum askeri forumlarda yayınladığım bir eserdir.

Bu öykü,ilk olarak www.birliknet.com daha sonra da www.trmilitary.com ve son olarak şahsıma ait http://reelstrateji.blogcu.com/ adreslerinde tarafımdan yayınlanmıştır.Yayınlanmış her bölümün noter tarafından adıma onaylanmış orjinal hali elimdedir.
                          Aynı zamanda şahsıma ait bu öykü farklı sitelerde farklı kişilerce, kaynak kişi ve link belirtilerek yayınlanmakta ve ben de bundan büyük mutluluk duymaktayım.

Ancak;Bu forumda SWEETROSE isimli arkadaşımızın benim eserimi kaynak belirtmeden kendi adıyla yayınlamasını şiddetle kınıyor emeğe karşı yapılan bu saygısızlığı yine bu forumun değerli üyelerinin ve yöneticilerinin takdirine bırakıyorum.

İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aslında 4 bölüm kaldı ama nedense; "şahıs" olayı yazı ile değilde sözlü olarak anlatacağı için biraz zor olacak buraya geçirmek. Ses kaydetme cihazı ile kaydetmemeiz gerekecek galiba...

SWEETROSE arkadaşımız bu tür mesajları ile öykünün yazarı,yani beni tanıdığı izlenimi uyandırmakta,bu eseri benim ağzımdan yazdığını ima etmektedir.
                          Ben bu arkadaşı tanımadığımı ifade etmek istiyorum.Dolayısıyla benim öykümü ses cihazıyla kaydetmesi gibi bir olasılık asla söz konusu değildir.
                          Öykünün kaç bölüm olacağı henüz netleşmediği gibi,4 bölüm sonra biteceği şeklinde yapılan iddianında bir aslı yoktur.

SWEETROSE arkadaşımız öykümü yayınlarken en azından alıntı yaptığı kaynağın linkini yayınlama nezaketini gösterseydi inanın çok sevinir bu mesajı yazma gereği duymazdım.
                          Ancak beni tanıyan ve bu forumu takip eden bazı dostlarım,konudan beni haberdar edince bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.

Bordomavi net'in değerli üyeleri, kaleme aldığım bu öyküyü,askeri-siyasal konuları içerik kabul eden forumlarda yayınlarken amacım;Türk Silahlı Kuvvetlerinin en önemli ve en gizli birliklerinden biri olan Özel Kuvvetler Komutanlığı hakkında bilgi vermek,bu komutanlıkda görev yapan kahraman Bordo Berelilerin hayatlarından kesitler sunmaktı.

Bu öyküyü,forum çatısı altında SWEETROSE arkadaşımızın yaptığı gibi Özel Kuvvetler operasyonudur ya da gerçek olaylar anlatılıyor şeklinde yansıtmak herşeyden önce Askeri makamlarca suç kabul edilmektedir.
                          Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın operasyonları Genelkurmay Başkanlığı tarafından halka duyurulmadığı sürece 3.şahıslar tarafından açıklanamaz.
                          Özel Kuvvetler Komutanlığı (Bordo Bereliler) ileri teknoloji ürünü cihazlar ve silah sistemleri ile donatılmış üstün eğitim ve esnek bir komuta sistemine sahip çok maksatlı bir kuvvetdir.Herşeyden evvel bu komutanlığın tüm faliyetleri birinci dereceden gizlilik arz etmektedir.

Bu vesile ile üyesi olduğum Bordomavi net'in tüm üyelerine ve değerli yöneticilerine saygılarımı sunar,çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Reel0036
                          En son Reel0036 tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 18:31.
                          Asil Türk Milletinin Namus Ve Şerefini Korumak Ecdadımızdan Bize Kalan En Büyük Mirastır.
                          http://reelstrateji.blogcu.com/

Yorum

Burada bir yanlış anlama olacaktır. "Sweetrose" kullanıcı adlı arkadaşımız kendisine ait olmayan bir eseri sahipleneceğini düşünmüyorum...

Kaldıki;

Başlığın ilk mesajında şöyle bir açıklama getirmiş durumdadır...

"16 Bölüm halinde yazılmış olan bu eseri değerli bir askeri şahsiyet gerçek olaylardan derleyerek yazmıştır. Beğeneceğinize emin olduğum bu eserin ilk bölümünü yayınlıyorum. Eser notere onaylatılıp şahsa ait olarak imzalanmıştır."

Kısacası burada bir art niyetten çok, bir yanlış anlama söz konusu olabilir...

Size ait olan bu yazı için öncelikle biz teşekkür ederiz.
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Reel0036 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bordomavi net'in saygıdeğer üyeleri,değerli yöneticiler.

Siyah Çelenk Operasyonu,2005 yılının Aralık ayından itibaren kaleme aldığım ve internetde üyesi olduğum askeri forumlarda yayınladığım bir eserdir.

Bu öykü,ilk olarak www.birliknet.com daha sonra da www.trmilitary.com ve son olarak şahsıma ait http://reelstrateji.blogcu.com/ adreslerinde tarafımdan yayınlanmıştır.Yayınlanmış her bölümün noter tarafından adıma onaylanmış orjinal hali elimdedir.
                              Aynı zamanda şahsıma ait bu öykü farklı sitelerde farklı kişilerce, kaynak kişi ve link belirtilerek yayınlanmakta ve ben de bundan büyük mutluluk duymaktayım.

Ancak;Bu forumda SWEETROSE isimli arkadaşımızın benim eserimi kaynak belirtmeden kendi adıyla yayınlamasını şiddetle kınıyor emeğe karşı yapılan bu saygısızlığı yine bu forumun değerli üyelerinin ve yöneticilerinin takdirine bırakıyorum.

SWEETROSE arkadaşımız bu tür mesajları ile öykünün yazarı,yani beni tanıdığı izlenimi uyandırmakta,bu eseri benim ağzımdan yazdığını ima etmektedir.
                              Ben bu arkadaşı tanımadığımı ifade etmek istiyorum.Dolayısıyla benim öykümü ses cihazıyla kaydetmesi gibi bir olasılık asla söz konusu değildir.
                              Öykünün kaç bölüm olacağı henüz netleşmediği gibi,4 bölüm sonra biteceği şeklinde yapılan iddianında bir aslı yoktur.

SWEETROSE arkadaşımız öykümü yayınlarken en azından alıntı yaptığı kaynağın linkini yayınlama nezaketini gösterseydi inanın çok sevinir bu mesajı yazma gereği duymazdım.
                              Ancak beni tanıyan ve bu forumu takip eden bazı dostlarım,konudan beni haberdar edince bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.

Bordomavi net'in değerli üyeleri, kaleme aldığım bu öyküyü,askeri-siyasal konuları içerik kabul eden forumlarda yayınlarken amacım;Türk Silahlı Kuvvetlerinin en önemli ve en gizli birliklerinden biri olan Özel Kuvvetler Komutanlığı hakkında bilgi vermek,bu komutanlıkda görev yapan kahraman Bordo Berelilerin hayatlarından kesitler sunmaktı.

Bu öyküyü,forum çatısı altında SWEETROSE arkadaşımızın yaptığı gibi Özel Kuvvetler operasyonudur ya da gerçek olaylar anlatılıyor şeklinde yansıtmak herşeyden önce Askeri makamlarca suç kabul edilmektedir.
                              Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın operasyonları Genelkurmay Başkanlığı tarafından halka duyurulmadığı sürece 3.şahıslar tarafından açıklanamaz.
                              Özel Kuvvetler Komutanlığı (Bordo Bereliler) ileri teknoloji ürünü cihazlar ve silah sistemleri ile donatılmış üstün eğitim ve esnek bir komuta sistemine sahip çok maksatlı bir kuvvetdir.Herşeyden evvel bu komutanlığın tüm faliyetleri birinci dereceden gizlilik arz etmektedir.

Bu vesile ile üyesi olduğum Bordomavi net'in tüm üyelerine ve değerli yöneticilerine saygılarımı sunar,çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Reel0036
                              Değerli kardeşim;

Günler öncesinde yazılmaya başlanılan bu eserin size ait olduğu bilinen siteden malum ve bunun yayınlanması hakkında daha önce belirttiğim gibi, sizin notere onaylatıp, şahsınıza münhasır olduğunu dile getirmiştim. Kaynak belirtmeden yazılan bu yazının gerçek adresinide bana özelden mesaj atan şahıslara ilettim. Bunun dışında bu yazıyı bana iletip aktaran şahıs ise, kalan 4 bölümün yazılı ve sözlü olarak iki bölümde aktarılacağını yazı ile sunmuştur. Yazıların devamı niteliğindeki 4 bölüm ise; bilinen siteden ulaştığım bir şahsın özel mesajı bana aktarılmıştır. Bunun dışında art niyetin olmadığı malum.

Olayların gerçekliği hakkında ise; onu bir kere daha düşünmekte yarar olacağını söylemem gerekiyor...

Düşünmekte yarar var...
                              En son sweetrose tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 13:59.

Yorum

İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değerli kardeşim;

Günler öncesinde yazılmaya başlanılan bu eserin size ait olduğu bilinen siteden malum ve bunun yayınlanması hakkında daha önce belirttiğim gibi, sizin notere onaylatıp, şahsınıza münhasır olduğunu dile getirmiştim. Kaynak belirtmeden yazılan bu yazının gerçek adresinide bana özelden mesaj atan şahıslara ilettim. Bunun dışında bu yazıyı bana iletip aktaran şahıs ise, kalan 4 bölümün yazılı ve sözlü olarak iki bölümde aktarılacağını yazı ile sunmuştur. Yazıların devamı niteliğindeki 4 bölüm ise; bilinen siteden ulaştığım bir şahsın özel mesajı bana aktarılmıştır. Bunun dışında art niyetin olmadığı malum.

Olayların gerçekliği hakkında ise; onu bir kere daha düşünmekte yarar olacağını söylemem gerekiyor...
                                Düşünmekte yarar var...
                                Sn.Sweetrose,

Siz de takdir edersinizki ne benim, ne de bu öyküyü takip eden okuyucuların kalan 4 bölümün yazılı ve sözlü aktarılacağı bilgisini bir başkasından aldığınızı anlamamız pek mümkün değil.
                                Çünkü siz yazınızda " Aslında 4 bölüm kaldı ama nedense; şahıs olayı yazı ile değilde sözlü olarak anlatacağı için biraz zor olacak buraya geçirmek. Ses kaydetme cihazı ile kaydetmemiz gerekecek galiba" demişsiniz.
                                Şimdi bu cümleleri okuyan herkes sanırım benim gibi düşünmüştür,yanılıyor muyum?

Ayrıca yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi öykünün kaç bölüm sonra biteceği netlik kazanmış değildir.Aslında öyküyü taslak halinde yazıp bitirdim,yani final bölümünü bile yazdım ancak,henüz bölümlere ayırmadım ve açık kaynaklarda yayınlamadım.
                                Öykü hakkında bilgi aldığınız kişi kimdir bilemiyorum fakat,öykünün devamı hakkında yani içeriği hakkında kimseye bilgi vermediğimi bilmenizi isterim.

Bu vesile ile bir konuya daha değinmek de yarar görüyorum;Bu öykünün sizin adınızla yayınlanmasından hiç bir şekilde rahatsızlık duymuyorum.Aksine yazımın daha çok insan tarafından okunmasından mutluluk duymaktayım,ne var ki benim sitemim aslında kaynağını bildiğiniz bir yazının linkini vermemenizeydi.Sağlık olsun.

Netice itibari ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin özel bir birliğini anlatan bu yazıyı daha çok insanın okumasına vesile olduğunuz için size teşekkür etmek isterim.

Olayların gerçekliği hakkında yaptığınız yoruma bir cevap yazmıyorum,bu tamamen sizin takdirinizdir.

Not: Site yöneticisi Sn.Kaya arkadaşımızın izni ile bu forumda başka bir başlık altında, Özel Kuvvetler Komutanlığı hakkında bazı genel bilgiler vereceğim.Sormak istediğiniz bir soru olursa seve seve cevaplarım.

Sevgi ve saygılarımla
                                Reel0036
                                En son Reel0036 tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 14:52.
                                Asil Türk Milletinin Namus Ve Şerefini Korumak Ecdadımızdan Bize Kalan En Büyük Mirastır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X