Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Objektifinize Takılanlar
Daraltma
X
-
https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisina resimler nereden? Harika gerçekten.....Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykara Haldızen Köyü ve Aygır Gölü"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Bu Aygır Gölü tam olarak nerede?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzungölden yukarı dereyi takip edin dere sizi götürürMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzungölden yukarı dereyi takip edin dere sizi götürür"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bana iyi bir resim yükleme sitesi önerebilirmisiniz? Forum kodlarini otomatik verecek ve monitöre göre ufaltacak? Ben birtürlü becermedim bu isi...Nede Olsa TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
http://picturepush.com/upa
Üyelik gerektirmiyor. Otomatik olarak bazı boyutlara küçültüyor fotoğrafı ve aynı anda farklı boyutların linklerini görebiliyorsunuz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki kırklar dağının eteklerine benzettim ben haldızen in karşı tarafı ama resimler gerçekten süper eline sağlık.
İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzungolden Soğanlı Yaylasına çıktım ama o tarafta değil herhaldeTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
Yorum