Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Objektifinize Takılanlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Misina resimler nereden? Harika gerçekten.....
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Misina resimler nereden? Harika gerçekten.....
            Çaykara Haldızen Köyü ve Aygır Gölü
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çaykara Haldızen Köyü ve Aygır Gölü
              Teşekkürler Bu Aygır Gölü tam olarak nerede?
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teşekkürler Bu Aygır Gölü tam olarak nerede?
                  Uzungölden yukarı dereyi takip edin dere sizi götürür

Yorum

• Yorum

Sanki kırklar dağının eteklerine benzettim ben haldızen in karşı tarafı ama resimler gerçekten süper eline sağlık.
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Uzungolden Soğanlı Yaylasına çıktım ama o tarafta değil herhalde

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar bana iyi bir resim yükleme sitesi önerebilirmisiniz? Forum kodlarini otomatik verecek ve monitöre göre ufaltacak? Ben birtürlü becermedim bu isi...
                          PHOTOBUCKET üye ol.. resimlerine istediğin zamanda ulaşabilirsin. senin için arşivliyor. İmg kodunu paylaşırsın olur biter.
                          Nede Olsa TRABZONSPOR

Yorum

• http://picturepush.com/upa

Üyelik gerektirmiyor. Otomatik olarak bazı boyutlara küçültüyor fotoğrafı ve aynı anda farklı boyutların linklerini görebiliyorsunuz.

Yorum

• Bence en iyisi; hizliresim.com

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanki kırklar dağının eteklerine benzettim ben haldızen in karşı tarafı ama resimler gerçekten süper eline sağlık.
                                Kırklar dağının karşı tarafı burası zaten.

İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzungolden Soğanlı Yaylasına çıktım ama o tarafta değil herhalde
                                Soğanlıya uzungölde dağdan yukarı çıkılıyor.Haldızen'e ise dereyi takiben vadi boyu yukarı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X