Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Antalya macindan sonra arabaya bidim eve gitmek icin. Radyoyu bir actim, Volkan Konak'tan "O vay Beni Aglarum". Buyuk ustad tam ilk misrayi bitiriyordu radyoyu actigimda; otomatik olarak bagira bagira katildim:
AMAN YAVRiM, AGLARUM YAAANA YANAAAAA
HAYDE HAYDE
AGLARUM YAAANA YAAANA.
Sonra sebepsiz sebepsiz gülmeye basladim. Oy gidi Tirapzon. Deli ettun bizi deli. Ruh hastasi olduk.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum