İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PES 6 Piyasada
Daraltma
X
-
İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWE 8; bu oyunların ''gelmiş, geçmiş, gelecek, ...'' her zaman için babasıdır ve öyle de kalacaktır.
Manchester United (ilerde Rooney-Saha alayına yeter) ile beni yenebilecek bir tane adam tanımıyorum.En azından bmn içinde, şu ana kadar bileğimi büken çık(a)madı.Bkz. kurbanlarım; Harun, Berat Bulut, chota (Ömer Fatih), Atalay Buğra, ... v.s
Yok gardaşım yok, yenemiyorlar beni.Ama biri beni yensin artık diyorum(özellikle pes4'te) muhteşem oynuyorum bu oyunu yaa, çok kişi geldi ''ben güzel oynarım, seni yenerim, süperim'' falan diye ama en az yiyen 4 yedi.. umarım bir gün şovumu sende görürsün..
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
- Alıntı
Yorum
-
ts_fan
@jakobieen
Buradan (bmn'den) örnek verdim, çünkü ortak noktamız bu isimler, saydığım isimleri tanımayan yoktur.Reelde; Ali'yi, Veli'yi, Temel'i, ... v.s'yi haşat ettim deyip, buraya yazmanın pek bir anlamı yok.Seninle beraber oynamayı bende çok isterim, ayrıca bu oyunda iddialı olan herkesi çok seviyorum
Zira iddialı bir rakiple maçın bitiminde göz göze gelmek, ona gıcık vermek çok keyifli oluyor
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepes 4 turnuvasına ne dersiniz ortak bir mekan ve zamanda...
pes 4 degilde 5 veya 6 Olur, neden olmasinki net üzeri oynayabiliriz, e tabiki KRAL'I yenmek öle kolay olmayacakSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
- Alıntı
Yorum
-
Şu BMN'de PES/WE turnuvası organizasyonu benim aklıma gelmişti yeminlenEn son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 31.10.2006, 18:43.keyif adamı ..
- Alıntı
Yorum
-
ben bişey sorcam . pes i internet üzerinden nasıl oynayacağız . yanılmıyorsam network bölümüne giriyoruz ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok .bir siteye üye oluyoruzda ondan sonra mı oynuyoruz nasıldır ??? bilen varsa anlatabilir mi ???
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bişey sorcam . pes i internet üzerinden nasıl oynayacağız . yanılmıyorsam network bölümüne giriyoruz ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok .bir siteye üye oluyoruzda ondan sonra mı oynuyoruz nasıldır ??? bilen varsa anlatabilir mi ???
Ben oynuyorum arada oyuna giriyorsun orada online netzwerk yerine gireceksin kayit olmalisin benim fazla bilgim yok, abim beni oraya üye etti, bütün dünyadan katilan insanlar var bi arastirman lazim üye olduktan sonrada ismini verirsin ona göre oynariz PES 6.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum