Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PES 6 Piyasada

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaa banada bugün bir arkadaş aynı senin gibi demişdi . bu cafede beni yenecek adam yok şu ana kadar sadece 1 kişiye yenildim dedi . ama 4 maç yaptık 1 tane gol atamadı bana
    o yine 1 kez yenilmiş ama beni henüz mağlup eden çıkmadı, bu oyunu mükemmel oynayanlar oldu hep rakibim ama gool şovla uğurladım hepsini.. keşke imkanımız olsada şovumu görsen sende..
    yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      WE 8; bu oyunların ''gelmiş, geçmiş, gelecek, ...'' her zaman için babasıdır ve öyle de kalacaktır.
      Manchester United (ilerde Rooney-Saha alayına yeter) ile beni yenebilecek bir tane adam tanımıyorum.En azından bmn içinde, şu ana kadar bileğimi büken çık(a)madı.Bkz. kurbanlarım; Harun, Berat Bulut, chota (Ömer Fatih), Atalay Buğra, ... v.s
      Yok gardaşım yok, yenemiyorlar beni.Ama biri beni yensin artık diyorum
      yaa bmn'yi bırak dünya üzerinde bu oyunda benden daha iyisi yok (özellikle pes4'te) muhteşem oynuyorum bu oyunu yaa, çok kişi geldi ''ben güzel oynarım, seni yenerim, süperim'' falan diye ama en az yiyen 4 yedi.. umarım bir gün şovumu sende görürsün..
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

@jakobieen
        Buradan (bmn'den) örnek verdim, çünkü ortak noktamız bu isimler, saydığım isimleri tanımayan yoktur.Reelde; Ali'yi, Veli'yi, Temel'i, ... v.s'yi haşat ettim deyip, buraya yazmanın pek bir anlamı yok.Seninle beraber oynamayı bende çok isterim, ayrıca bu oyunda iddialı olan herkesi çok seviyorumZira iddialı bir rakiple maçın bitiminde göz göze gelmek, ona gıcık vermek çok keyifli oluyor

Yorum

pes 4 turnuvasına ne dersiniz ortak bir mekan ve zamanda...
          Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pes 4 turnuvasına ne dersiniz ortak bir mekan ve zamanda...

pes 4 degilde 5 veya 6 Olur, neden olmasinki net üzeri oynayabiliriz, e tabiki KRAL'I yenmek öle kolay olmayacak
            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

pes 6 yı oynadım ve çok beğendim. gereksiz faullerle oyun eskisi gibi durmuyo bi de çalım atmak bedava değil artık. genel yorumum: Olumlu...
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

ne saha rooney ne adriano martins recoba, uclu burda ronaldinho eto'o messi oyniyalim dicem ama uzaklardayiz olmuyor
                İnsan ol evlat!

Yorum

barcayı geç cacık olmaz o takımdan peste.
                  Özkan SÜMER

Yorum

WE 8'de turnuvaya varım, tabi uygun zamanda ve uygun mekanda olmak kaydıyla

Yorum

Şu BMN'de PES/WE turnuvası organizasyonu benim aklıma gelmişti yeminlen
                      En son #10 Fietra tarafından düzenlendi; 31.10.2006, 18:43.
                      keyif adamı ..

Yorum

Çekinen yoksa şu turnuva olayını gündeme alalım

Yorum

BMN Fifa turnuvasi olursa, kupayi almakta cok iddaaaliyim.
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

ben bişey sorcam . pes i internet üzerinden nasıl oynayacağız . yanılmıyorsam network bölümüne giriyoruz ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok .bir siteye üye oluyoruzda ondan sonra mı oynuyoruz nasıldır ??? bilen varsa anlatabilir mi ???

Yorum

pesde bence hiçbir gelişme yok..ama yine de fifa dan iyi keşke fifa daha iyi olsada konami de daha iyi işler yapmaya başlasa......ben oyunda hiçbir değişiklşk göremedim...

Yorum

İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben bişey sorcam . pes i internet üzerinden nasıl oynayacağız . yanılmıyorsam network bölümüne giriyoruz ama nasıl oluyor hiç bir fikrim yok .bir siteye üye oluyoruzda ondan sonra mı oynuyoruz nasıldır ??? bilen varsa anlatabilir mi ???

Ben oynuyorum arada oyuna giriyorsun orada online netzwerk yerine gireceksin kayit olmalisin benim fazla bilgim yok, abim beni oraya üye etti, bütün dünyadan katilan insanlar var bi arastirman lazim üye olduktan sonrada ismini verirsin ona göre oynariz PES 6.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X