Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Üniversite Hakkında Sorular

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Teşekkür ederim Oğuz abi.
    mutlaka dil lazım gibi. İngilizce okumasam da mezun olduktan sonra ingilizce öğrensem olur mu
    soru tuhaf oldu

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teşekkür ederim Oğuz abi.
      mutlaka dil lazım gibi. İngilizce okumasam da mezun olduktan sonra ingilizce öğrensem olur mu
      soru tuhaf oldu
      Hangi okulu dusunuyorsun kardesim?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi okulu dusunuyorsun kardesim?
        Şu an kafamda pek bir şekillenmedi, 365 puan yaptım TM2'den, hangisi tutar bir fikrim yok :/

Yorum

Şu an kafamda pek bir şekillenmedi, 365 puan yaptım TM2'den, hangisi tutar bir fikrim yok :/
          Oncelikle kutlarim seni ve diger arkadaslari. Insallah hepiniz calismalarinizin karsiligini alirsiniz.

Tm2 filan bilmiyorum kardesim, sayisalciydim ben. On kusur sene oldu... (:

Dil onemli. Mesela Bilkent mezunu uluslararasi iliskiler mezunu arkadas ve buyuklerim, buyuk kurumsal firmalarda ust duzey yoneticiljk yapiyor. Dogu dili bilip kurum sinavlarini asan diplomat arkadaslar var.

Gidecegin okulda verilen egitimin icerigi onemli. Bu hemen her bolum icin gecerli.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çok teşekkür ederim abi.
            Puanıma göre en iyisinin araştırmasını yapmam lazım, daha çok işim var
            hakkımızda hayırlısı olur inşallah, tüm arkadaşların da..

Yorum

Çok teşekkür ederim abi.
              Puanıma göre en iyisinin araştırmasını yapmam lazım, daha çok işim var
              hakkımızda hayırlısı olur inşallah, tüm arkadaşların da..
              Iyi arastir.Hangi Üniden mezun oldun bircok bransta cok önemli.Türkiyede tonla Üni acildi.Benim okulumda Türkiyeden gelen Master ögrencilerin nereyse 99% almiyorlar. Mezun olduklari üni kagit üzerinde standartlara uyuyor ama Mezun olan kisilerin cogu bilgisi cok eksik.Nazik bir dille kurslar ve Kontenjanlar dolu diyorlar.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Yorumun için teşekkür ederim Ertan abi
                Dediğim gibi iş şimdi başlıyor, iyi araştırmak lazım..

Yorum

Yorumun için teşekkür ederim Ertan abi
                  Dediğim gibi iş şimdi başlıyor, iyi araştırmak lazım..
                  http://tercih.fem.com.tr/ burda üni puanları var istersen bir bak
                  "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Sağ olasın kardeşim, 7sinde açılacak herhalde site

Yorum

Sağ olasın kardeşim, 7sinde açılacak herhalde site
                      Dün açıktı Neyse şansına küs
                      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X