Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk F-16'ları Sınır İhlali Yapan Suriye Savaş Uçağını Düşürdü.!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk F-16'ları Sınır İhlali Yapan Suriye Savaş Uçağını Düşürdü.!

Türk F-16'ları Sınır İhlali Yapan Suriye Savaş Uçağını Düşürdü.

Türkiye'nin hava sahasını ihlal eden Suriye uçağı TSK tarafından düşürüldü.

Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginde konuya ilişkin, "Suriye sınırı bizim hava sahamızı ihlal etti. F-16'larımız kalktı ve bu uçağı vurdu. Niye? Eğer sen, benim hava sahamı ilan edecek olursan bundan sonra bizim tokadımız ağır olacak. Onun için başta Genelkurmay Başkanım olmak üzere hava kuvvetlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Habertürk
    En son Muhteva tarafından düzenlendi; 25.03.2014, 14:31.
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Bu Suriye Akdeniz üzerinde uçağımızı düşürürken ey RTE neredeydin!
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Suriye'de rejim güçlerine karşı savaşanlara yardım için mi, Yoksa Seçimlere girmemek için mi düşürüldü Suriye Uçağı?
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

2 Uçak sınırı ihlal edince önce uyarı yapmışız bu uyarı sonrası uçaklardan birisi geri dönmüş diğeri ise devam edince düşürülmüş..

Vururuz diyerek boş tehditler yapacaklarına vursunlar canımı yesinler ancak zamanlama manidar tabi tamda büyük İstanbul mitingi öncesi güzel bir finalmi düşündüler acaba diye şüphe duyuyor insan

Yok eğer gerçekten ihlal varsa seçim,siyaset,ıvır,zıvır hiç farketmez seçim sabahı bile olsa en ufak tehdit'te vuracaksın herkez caydırıcılığını görecek..
        Komünar..

Yorum

Şamaroğlanına dönmektense vurmaları daha iyi tabi ama zamanlama manidar..
          www.x.com/zykmda

Yorum

Arkadaş öyle midesiz zamanlar geçiriyoruz ki; hiçbir şeyi doğrudan düşünemiyoruz? "Acaba" diye düşünüyor insan ister istemez.

Yorum

İyi olmuş Esat köpeğine.
              Özkan SÜMER

Yorum

Muhteva senden savas muhabiri olur
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Ben halen daha bu 1 km'ye varacak şekilde olan ihlale takıldım.İkinci ihlalde de vurulan uçak karşı tarafa kasabaya düştü. Nereye varacak bilmiyorum bu işin sonu.
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muhteva senden savas muhabiri olur
                    Aslında olabilirdi Military hobi alanım ülkelerin askeri güçleri hakkında bilgi toplamayı çok severim

Ganita başlığına da bir Türk Silahlı Kuvvetleri konusu iyi giderdi bilgilendirme amaçlı yarın açmak lazım bunu not ediyorum
                    Komünar..

Yorum

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben halen daha bu 1 km'ye varacak şekilde olan ihlale takıldım.İkinci ihlalde de vurulan uçak karşı tarafa kasabaya düştü. Nereye varacak bilmiyorum bu işin sonu.
                      1 km ihlal havada saniyeler sürecek bir mesafedir eğer uçak sınır istikametiyle paralel şekilde uçuyorsa bizim uçaklarda füzeyi bizim taraftan attığı için uçak vurulunca Suriye tarafına yalpalanıp bir kaç saniye içinde Türkiye sınırından çıkıp kasabaya düşmüş olmalı..

Uçağın düşme anını gösteren video'da net bir görüntü olmadığı için tesbit yapmamız zor..
                      Komünar..

Yorum

Düşürülen uçağın pilotu adam paraşütle atlayıp kurtulmuş uyuz oldum bak şimdi bizim Pilotlarımız şehit olmuştu demek ki füze ateşlendiği anda fırlatma koltuğun'un düğmesine basmış çünkü vurulduktan sonra zamanı ve şansı kalmaz..

Komünar..

Yorum

Milletlerarası sürtüşmeler, miting alanına düşecek kadar sulandırılmamalı!... kimin yanlışını kim düzeltir bilinmez.

Türkiye Cumhûriyeti Devleti, asîl bir devlettir... düşmanlar, zayıf ânını gözetliyor...dikkat.

kadiryeter Kadir Yeter.
                          24 ACI MART 2014 TRABZON.

tp://forum.bordomavi.net/

Yorum

Abdullah Gül; TSK Teyakkuzda

Gül, "Suriye'de olup bitenleri düşündüğümüzde bu tehlikeli durum konusunda silahlı kuvvetlerimiz karada, havada ve denizde teyakkuzdalar" dedi.

haber7
                            Komünar..

Yorum

savaşmak isteyen alır silahını gider savaşır, çok istiyorsa alsın istanbulda topladığı orduyu geçsin başına saldırsın esed ine.

şu dakkadan sonra ülke vatan millet sakarya bilmem ney bu naralar umurumda bile değil.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X