Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YouTube - İlgi Çekici Hoş Görüntüler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• youtubeye girebilenler için >>> http://www.youtube.com/watch?v=84dPwrCgg6o

giremiyorum diyenler için >>>> http://www.ktunnel.com/index.php/101...e7571faf717288
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ben youtube a direkt girebiliyorsam bi sitedeki herkesin girebilmesi lazım.
      Ben bile giriyorum.

Tarayıcıya yazdığım adres :

www.youtube.com

yani tünellerden falan geçmiyorum.

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anonymouse.org'dan girebilirsiniz youtubea
        ordan girince videoları açmıyor iki dakka DNS lerin ilkini 4.2.2.1 ikincisini 4.2.2.2 yapınca hızlı hızlı açıyor

Yorum

• Şuan itibariyle YouTube açılmış bulunmaktadır..
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bana hep açıktı
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana hep açıktı
              Diğer yöntemle bende gidiyordum
              Gugudali..

Yorum

• yok ya kapalı açılmıyor ki .

Yorum

• Yine kapandı, bizimle dalga mı geçiyorlar
                  Gugudali..

Yorum

• Youtube çifte yasak
                    24 Mayıs 2008 / 20:47
                    Dünyanın en popüler internet sitelerinden “YouTube” Türkiye'de beşinci kez yasaklandı.

Dünyanın en popüler internet sitelerinden “YouTube” Türkiye'de beşinci kez yasaklandı.

Daha önce 3 kez yasaklanan YouTube hakkında Ankara 5. ve 1. Sulh Ceza Mahkemeleri 5 gün arayla “Atatürk'e hakaret içeren videoların yayınlandığı” gerekçesiyle kapama kararı verdi. YouTube'a 30 Nisan'dan bu yana erişim sağlanamıyor.

'Türk yasalarına uyarız'

YouTube yetkilileri şu açıklamayı yaptı: “Son kapatma kararına neden teşkil eden videoları inceledik ve YouTube içerik politikasına aykırı içeriğe sahip olmasından dolayı yayından kaldırdık. YouTube'a Türkiye'den kısa bir süre içerisinde erişimin tekrar sağlanmasını bekliyoruz. Türk kanunlarına aykırı içeriğe ilişkin sorunları gidermek amacı ile yetkililerle işbirliğine hazırız.”

Yeni kanunla çözülecek

Telekomünikasyon Kurulu (TK) Başkanı Tayfun Acarer “YouTube'da birkaç tane böyle zararlı, buna karşın binlerce yararlı video da var. Sırf bunun için YouTube'un kapatılması, bir aracın tehlikeli seyri nedeniyle tüm otoyolun trafiğe kapatılmasına benziyor” dedi.

Yargı kararı nedeniyle siteye erişimin kapatıldığını söyleyen Acarer şöyle konuştu: “Ancak internet suçlarıyla ilgili son çıkan kanuna göre bu tür sitelerin bizden 28 Temmuz'a kadar 'yer sağlayıcı belgesi' alması gerekiyor. Belgeli siteler, sakıncalı bir içerik koyulması durumunda TK'dan gelen uyarı ile 24 saat içinde bunu kaldırırsa kapatılmayacak.”
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• hala açılmadı mı bu youtube..

(UEFA)

Yorum

• Kazım Koyuncu Videosu Kendi Ellerimle Koydum Bmn Çıkışlı

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• siteye erişim engellenmiştir diyo yau
                          DNS değiştirmiştim girebiliyordum lakin şimdi tekrar girmiyor..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• telekominikasyon baskani TURKLUGE VE ATATURKE HAKARET ICEREN videolara ``bir kac tane zararli video`` demeye getiriyorsa bu ulkenin hali ne olacak ?
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Firefox'dan yine giriliyor seviyorum bu tarayıcıyı
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• böyle bir maç anlatımı olamaz ..
                                tugay arkasındaki 8 numarasını çıkarıp Recoba'ya fırlatıyor..
                                Oğuz çetin Uruguay'ca biliyor..
                                Yan hakem utanıyor..vs...

daha sahaya çıkmadık Togo golü buldu..

En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 26.05.2008, 14:15.
                                ....................Celliac ..................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X