dün gece fox tv de izlediğim objektif programından bi bölüm Ozan Arif ' in çok güzel bi şiiri iyi seyirler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YouTube - İlgi Çekici Hoş Görüntüler
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gece fox tv de izlediğim objektif programından bi bölüm Ozan Arif ' in çok güzel bi şiiri iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=tGxmt...elated&search=İmzam yok parmak bassam olurmu ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilmem belki İzliyordunuz Süper Baba Dizisini Biraz geçmişe Yolculuk yapayım dedim Küçükken Her Cuma Süper Baba dizisini İzlerdim Küçüklüğümün Dizisiydi ne diziydi Ahh Ahh Ağlıyasım geldi ...
Türk Tarihinin en iyi dizisi...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
-
bunu sonuna kadar izleyin . özellikle son bölümü
sölemeyi unuttum , sesi açmayı unutmayıııııınEn son Burçak tarafından düzenlendi; 25.09.2007, 14:54.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemısır piramitlerinin çalınması üzerine sokak röportajımutlaka izleyin
En son antagonist tarafından düzenlendi; 30.09.2007, 16:47.
- Alıntı
Yorum
-
Dünki Stuttgart - Barcelona macindaydim kisa bir görüntü ama atmosfer cok güzeldi macta, diger görüntüleride sonradan buraya ekleyecegim.En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 03.10.2007, 03:47.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
- Alıntı
Yorum
Yorum