Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

:)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

:)

ben ben üniversiteliyim ben,ben ben üniversiteliyim....

bittiiiii....kazandıııııııııım..İstanbul üniversitesi yeni bir Trabzonsporlya kavuştu...

sitede benim gibi bu mutluluğu yaşayan arkadaşlar varsa buyrun heyecanıma ortak olun

ohhhhh beeeee.....rahatladımm....

Hayırlı olsun kardeşim.Bir İstanbul Üniversitesi mezunu olarak fakülte yıllarında başarılar diliyorum.Bu arada hangi bölümü kazandın ?
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

teşekkürler...mütercim tercümanlık bölümü benim

Yorum

Gamze tebrik ederim, Bir Trabzonsporlu olarak yoğun faaliyet ve muhalefetin ayak seslerini duyar gibiyim.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gamze tebrik ederim, Bir Trabzonsporlu olarak yoğun faaliyet ve muhalefetin ayak seslerini duyar gibiyim.
          inşallah umudumuz o teşekkür ederim..

Yorum

hemde tercümanlık çok iyi. hayırlı olsun.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

hayırlı olsun...
              bölümde iyi...

Yorum

Gamzecim tebrik ederim seni.Başarılarının devamını diliyorum

TSira seninle gurur duyuyor

Yorum

çok teşekkürler saolun ay bi acayip hissettim kendiimi

Yorum

tebriklar gamze basarilarin devamini dileriz bir trabzonspor ailesi olarak

Yorum

Öncelikle senin bugün gitmeye hak kazandığın yere gitmek için ugraşıp ta 2 senedir gidemeyen biri olarak seni tebrik ediyorum...Su okul puanı denen zımbırtıyı zamanında iyi düşünseydik bu hallere düşmezduk ya herneyse seni tekrar tebrik ediyorum...

Umarım aynı basarını devam ettirirsin...
                      Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

teşekkürler arkadaşlar saolun..

invisibleman=umarım sen de dilediğine kavuşursun..dediğin gibi okul puanı o kadar önemliymiş ki...ama inşallah olur senin de bekleriz

Yorum

Canım benim ( Burada canım yerine sana başka bi şekilde hitap etmek isterdim ) Ama hilal duymasın )
                          Çok sevindim güzelim,hadi bakaılm,üni kervanına hoşgeldin
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Tebrikler gamze, Üniversitede faliyetlerini bekliyoruz Trabzonspor için
                            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Canım benim ( Burada canım yerine sana başka bi şekilde hitap etmek isterdim ) Ama hilal duymasın )
                              Çok sevindim güzelim,hadi bakaılm,üni kervanına hoşgeldin

sen yorulma ben anladım ne demek istediğini saol canım çok teşekkürler..

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tebrikler gamze, Üniversitede faliyetlerini bekliyoruz Trabzonspor için

teşekkürler..inşallah..faaliyetlere başlıcaz artık müritlerimi topliim de bir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X