TTNET aboneliğim dondurulmuştu 6 ay süresince, telefonuma mesaj geldi hattınız bu ay içinde açılacaktır diye gittim bütün borçları ödedim. hattı iptal ettirdim. İptali gerçekleştiren çalışan bir kaç günlük fatura çıkar dedi takip edersin dedi. İptal olduktan sonra 1 ayık tam fatura geldi. ondan sonraki ay içinde bir kaç günlük fatura çıktı. Hiç birini ödemedim öylece duruyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hırsız Turkcell!!!
Daraltma
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkcell de yeni bi kampanya başladı her yone 500 dk 2 gb her yone 1000 sms 25 tl bi kontorlu faturalı değil..mesela bugun senin kullandıgın tarifeyi kullanan 3 kişi geçti üstelik de 1 aydır avealılar. çünkü aveanın ınternteti sıkıntı..
http://www.turkcell.com.tr/kampanyal...aigns_category
dediğine benzer tek kampanya bu ? ve 500dk + 1gb internet diyor, sadece 30 günlüğüne
neyse bilmiyorum ben yaw faturalıyım arkadaşım memnun kalmıştı o tavsiye etti gel sende geç dedi geçtim, 23 TL avea woops olayını yaptırdım, 12 ay 23 TL ye o paket hoşuma gitti, kullanıcam valla sıkıntı yok şuan memnunum, avea çekmiyor felan diyorlardı ama istanbul un herhangi bir noktasında henüz bir sıkıntı olmadı, olmazda inşallahinternetindede rahat rahat dolanıyom bu paketi beğendim umarım bunlarda geçirmez bana, turkcell den gerçekten bıktım milleti yoluyorlar.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
Yorum