Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Okuyun! Tanri Türk’ü Korusun...

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

o herif yenden yargilanirsa böyle devletin yapacagi isin ........ böyle birsey olamaz yaa bunun adi bile geçemez nasil yargilanabilir o herif . herif bile denmez ...... yaratik [img]smileys/smiley7.gif[/img]. yarilanirsa da bu ülke karisir zaten böyle giderse ileriyi hiç de iyi görmüyorum . basa kaya abininde dedigi gibi Atatürk gibi biri lazim yoksa isimiz çok zor [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

Bize Mustafa Kemal lazim. Bu geciktikçe hersey daha da kötülesecek.

"Pkk ile masaya oturulmali" diyebilen hainler bu vatan topraklarinda nefes alabiliyorsa bizlere bu topraklar üzerinde aldigimiz nefesler haram olsun.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Benim aslinda evvelden beri savundugum bir ütopik görüs var bu konuda:

Apoyu Saliversinler....

Sultan Murat yaylasina!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

BÖYLEVATAN HAINLERINI YAKMAK LAZIM,BU VATAN PARAYLA,PULLA ALINMADI,KANLA ALINDI,VE HER METRE KARENIN DIYETI FAZLASIYLA ÖDENDI,EGER 70 MILYON INSANIN YARISI VATAN,MILLET,BAYRAK, INANCI TASIYORSA(BUNDAN SÜPHEM YOK) BIZI YIKMAYA KIMSENIN GÜCÜ YETMEZ,
          BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

arkadaslar bizde böyle ab ve abd yardakçilari oldugu sürece asilmaz hatta ölmesin diye özel doktoru bile var daha neleri var

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi

Bize Mustafa Kemal lazim. Bu geciktikçe hersey daha da kötülesecek.

"Pkk ile masaya oturulmali" diyebilen hainler bu vatan topraklarinda nefes alabiliyorsa bizlere bu topraklar üzerinde aldigimiz nefesler haram olsun.

Mustafa Kemal bir kere gelir... onun verdiklerini degerlendiremeyen bir millete uygulayamayan bir millete Allah 100 yilda bir Mustafa Kemal mi gönderecek?
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

dtp (pkknin siyasi kanadi) Türkiye Cumhuriyetinin Baskenti olan Ankara'nin da tam ortasi olan ULUSta (19 mayis kapali spor salonu) pkk ve apo bayraklari açiyor ve pkk.nin renklerini tasiyan bez parçalari açiyor...

zamaninda bu ülke zirt pirt parti kapatiyordu...simdi neden kapanmiyor bu parti...

------------

tayad denen terörist yakinlari dernegide fazla zirlamasin.. niyetleri belli.. f tipi olmayan terörist yetistirmeyen bir kentte eylem yapilmaz.. yapilirsa dayagida yersin (böyle seyler sehrimizde olsun istemiyorum).. Türkiyenin 81 ili var.. neden Trabzon? Tayad nedir ? neyi protesto ediyor? ne istiyor? gibi sorular sorulmuyor da (haberlerde) gidiyorlar .. nasil linç olduklarini gösteriyorlar..
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

evvela gelismelerde çok dogru tespitler yapildigini görmekle beraber trabzonlunun ve trabzonsporlunun bu konularda bu zamanli ve gerekli hassasiyeti göstermesi oldukça sevindirici.....

amma bu devletin görevlileri elin pkk li ............ini hastanelik ettin diye

terörle mücadele'ye çeker, ramazan da ekmek vermez su vermezz üstüne küfür eder okuldan da sorusturma isterse. bu vatan evlatlari daha çok aci çeker.....

yilacak miyiz hayir yilmak yok savas, her damla kana kadar ve savas en küçük virgüle kadar savas

Allah yar ve yardimcimiz olsun!!!!!!!!

Yorum

Geçen hafta yapilan son kongrelerinde ne türk bayragi nede istiklal marsi vardi anlamiyorum kim kimin ülkesinde yasiyor bide avrupa birligine sunun anlatilmasi gerek her yürüyen 2 ayakli 2 gözlü yaratik insan degildir apo yu nasil insan sinifina koyabilirler bu adamin yaptiklarini bilmiyorlarmi utanmasalar adami kahramam ilan edecekelr bi yerlerde birileri hata yapiyor ama anlamis degilim ama bizim hatamiz sudur insana insan gibi davranmak gerekir elinde silahla daga çikip doktor ,ögretmen , bebek öldürenlere insan gibi degil hakettikleri gibi davranmak gerekir simdiki gibi imralida 3 ögün vermekle olmaz bu is ne haketmisse onu vermek lazim

Çok merak ediyorum fatih , yavuz , kanuniye deselerdi 500 yil sonra memleketinizin durumu söyle olacak nasil kahkaha ile gülerlerdi ama malesef o duruma geldik aleme kendimizi güldürüyoruz.
                    Kahpe Bizans;
                    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

1.si bu yargilanma isi kesinlesti mi ve ilan edildi mi?
                      2.si boyle bisey imkansiz ozellikle serbest kalma ihitmali gerçi su anki yasadigi yer itin normal hayattan farksz çog vatandasimizin yiyemdigini yiyor tvsinden tutun radyosuna hatta hayat kadinina kadar ozel doktorunda ozelm yemegine kadar herseyi var çogumuzdan iyi durumda zaten
                      ki serbest biraklilirsa çiktigi gun turk milleti yapacagini bilir...
                      içimden geçen ne biliyormusunuz biliyorum hepinizde bole düsünüyorsunuz ama yapilamior su ............lerin toplantisini basmak tas sopa ne varsa dalmak...bir futbol maçi için yapilan organizasyon keske bunada yapilsa...kimileri aman bu is siddetle olmaz diyecek bu adamlar laftan anlamaz kardesim,azmis bunlar gözlerini kan bürümüs s.sizlerin.andim olsun bole bi orgn. olsun liste basina beni yazin boluculere ses çikarmadikça aziyorlar ses çikarmadikça aziyorlar simariyorlar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      kimi arkadas ve tanidkilardan sunu duydum bu olaya örnek
                      çocuklarina pkk ile ilgli kotu seyler soleme yok bayrak açmayalim balkona yok sölede bölede ya bisey yaparlarsa...
                      iste bunlar yüzünden yüz bulup aziyorlar en küçük olayda bile o bayrak asilir evimde elden gelirse her zmn ,heryerde HERGÜN asili olmali bence o bayrak olayina verdigimiz tepki nasildi iste ole olmali inanin o kadar bayragi gordügümde tüylerim diken diken oldu ve azcik agladim.
                      eskiden sehit cenazeleri oldugunda bütün sehir dökülürdü ama bu sayi azaldi bunu 4-5 ay önce kayseriye gelen sehit cenazesinde gordum oraya gittim sadece bi cami bahçesi kadar adam war.bazi seylere göz mü yumuyoruz nedir bir insan hayati bir genç hayati bu kadar degersizmidir bu vatan o kadar degersizmidir?
                      TÜRKIYE CUMHURIYETI'nin kuyusunu kazanlarin yikmaya çalisanlarin plan yapanlarin planlari kendine dönsün allah hepsini belasini wersin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      ...anti-klişe timi...

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

korkuyolar ab den, utanmasalar salacaklar apo pisligini[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X