Herkese kapimiz açik... Maçlarimiza bedava bilet dagitiyoruz. Ama her nedense1 taraftar bile gelmiyor müsabakalarima. Artik üst turlarda taraftar destegine de ihtiyaçimiz olacak. Onlarsiz ben bie hiç'im
Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
delioflu herkesin kaderi senin elinde sen 6 0 kazansan kanda 6 0 kaybetse bile her türlü elendin sen. averajinda kurtarmiyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img] ama berat ile aranda geçecek maç 1 kisiyi grup birincisi yapacak ve direk 16 takim arasina girmeyi saglayacak. diger kalanlarda tekrar 7 ellik bi maç yapmak durumunda kalacak. herkes senin maçi merak ediyor yani. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Berat sakin grup lideri olmak için baski yapma kimseye haa. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
delioflu herkesin kaderi senin elinde sen 6 0 kazansan kanda 6 0 kaybetse bile her türlü elendin sen. averajinda kurtarmiyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img] ama berat ile aranda geçecek maç 1 kisiyi grup birincisi yapacak ve direk 16 takim arasina girmeyi saglayacak. diger kalanlarda tekrar 7 ellik bi maç yapmak durumunda kalacak. herkes senin maçi merak ediyor yani. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Berat sakin grup lideri olmak için baski yapma kimseye haa. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
+ delioflu abimiz BMN de çok büyük prestij kazancakk[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum