Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyüphan: 5 selim55: 0

Gruptaki 3 maçimida 5-0 lik skorlarla kazanarak lider oldum. elbette bu bir basari sayilmamali. Artik çeyrek finaldeki rakibimizi bekliyoruz.
    BMN TRABZON

Yorum

• önce ilk 16 kisi arasindan çikmak lazim[img]smileys/smiley2.gif[/img] Edited by: forever61
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• kanda61, buralardaysan ebabil kusu gibi öt.. ben anlarim..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
        Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
          önce ilk 16 kisi arasindan çikmak lazim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Olsun, Allahin izniyle onuda basaracagiz

Göstermis oldugumuz ürkütücü performans bunun için kafi degil mi?

Edited by: eyuphan
          BMN TRABZON

Yorum

• Performansini görememek imkansiz. sans desen 3 defa sansa 50 kazanilmaz. Bu performanstan sonra taraftar destegi alacaginida düsünüyorum. Bol Sans.
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Herkese kapimiz açik... Maçlarimiza bedava bilet dagitiyoruz. Ama her nedense1 taraftar bile gelmiyor müsabakalarima. Artik üst turlarda taraftar destegine de ihtiyaçimiz olacak. Onlarsiz ben bie hiç'im
              BMN TRABZON

Yorum

• Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• kanda61 6-1 delioflu61.... baldaki son nokta.. kanda61... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• 2.maçlar kanda61 6-1 delioflu

plaka yaptik özellikle 4. el çok sardi[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
                      kanda61 6-1 delioflu61.... baldaki son nokta.. kanda61... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

abi Berat abi daha balli ya[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi

İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
                        kanda61 6-1 delioflu61.... baldaki son nokta.. kanda61... [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Berat abiyle hiç oynamayayim o zaman...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
                          Eeee Burçak demek ki bu duruma göre ben finaldeki rakibimi Buldum Eyuphan hehehe. Burçak biz göz korkutmamak için performans gostermedin sessiz ve derinden geliyoruz. Anadolu Kaplani darbesi yapacuuk[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Abi simdi baktimda siz eyuphanla finalde karsilamazsiniz, bu imkansiz. . en iyi ihtimalle önünüzdeki 2 maçi kazanirsaniz yari finalde karsi karsiya geliyorsunuz. ilk sayfadan kontrol edebilirsiniz. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
                            İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi

İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi

Berat abiyle hiç oynamayayim o zaman...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

abi yenmen lazim Berat abiyi bize de yariyo o bak 3 kisiye yariyo kazanman[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• delioflu herkesin kaderi senin elinde sen 6 0 kazansan kanda 6 0 kaybetse bile her türlü elendin sen. averajinda kurtarmiyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img] ama berat ile aranda geçecek maç 1 kisiyi grup birincisi yapacak ve direk 16 takim arasina girmeyi saglayacak. diger kalanlarda tekrar 7 ellik bi maç yapmak durumunda kalacak. herkes senin maçi merak ediyor yani. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Berat sakin grup lideri olmak için baski yapma kimseye haa. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                                delioflu herkesin kaderi senin elinde sen 6 0 kazansan kanda 6 0 kaybetse bile her türlü elendin sen. averajinda kurtarmiyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img] ama berat ile aranda geçecek maç 1 kisiyi grup birincisi yapacak ve direk 16 takim arasina girmeyi saglayacak. diger kalanlarda tekrar 7 ellik bi maç yapmak durumunda kalacak. herkes senin maçi merak ediyor yani. [img]smileys/smiley1.gif[/img]Berat sakin grup lideri olmak için baski yapma kimseye haa. [img]smileys/smiley36.gif[/img]

+ delioflu abimiz BMN de çok büyük prestij kazancakk[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X