Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

1. BMN Tavla Turnuvası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onu bunu anlamam Çeyrek F

Yorum

• Ula Tolga bırak şimdi çeyreği, yarıyı.Tamam şampiyon sensinHem yeni turnuva yeni heyecan

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi
        recep abiyle aynı gruba düşmek istiyorum ahahaha.recep abi sen katılma bence ben seni elerim mucize olmazsa tabiayrıca immoetall_ts sen turu geçemiyosdun ki benim kabul etmemem lazımbencede baştan olsun napalım kurunun yanında yaş da yandı..
        Yaw zuzu dee gett dellendirme beni neyse akşam gel alıyım ifadeni
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Recep olm tam tadını alamadım meretin, sabredin azcuk.)

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
            Zuzu sen sus ordan, yok öyle ısmarlama grup istemek.Aslında doğru diyorsun bir mucize olmadıkça beni yeniyorsunZuzu bana karşı oynarken, kendisini zorda bırakmayacak 5 adet çifti peş peşe atamazsa yeniliyor işte peş peşe 5 çifti atamaması mucize olmuş oluyor.4 tane falan kurtarmıyor, en az 5 çift atacak, başka yenemiyor zatenYalnız bana karşı o kadar ballı ki, maalesef peş peşe bu kadar çifti atıyor
            yok yaa kim demiş.kabul etmiyorumballı değilim ki yaa.sadece oynamayı biliyorum o kadar immortal_ts bak alırım zarını konuşturma beni
            Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• halaa bekliyorum

hala 2.tur macşarını yapacak olduğum rakibimi bekliyorum bu iş bizim brezilya transferlerindne beter uzadı.Burcak olaya bi mudahale et kardeş
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Biz 2.'sini istiyoruz hala daha 1.'si bitmedi.İptal edin kardeşim şu 1. turnuvayı, uğursuzluk var bunda belli, hem bu saatten sonra şampiyonun bile yüzü gülmez

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz 2.'sini istiyoruz hala daha 1.'si bitmedi.İptal edin kardeşim şu 1. turnuvayı, uğursuzluk var bunda belli, hem bu saatten sonra şampiyonun bile yüzü gülmez
                  Benim güler elleşme
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Gülmaz diysam gülmaz.Hem sen bi sus daa, begi ibdal ederuk oni

Yorum

• Psikopat mısın Recep.)Çeyrek finale gecmişim, yedirmem bu turnuvayı.)

Yorum

• Tolga hee psikopata bağladım, bitsin habu turnuva artık

Yorum

• Arkadaşlar özür dileyerek bu konuda "eski forum bilgilerinin geri dönüşü yoktur" diyoruz.

Bu yüzden sizden gelen talepler doğrultusunda yeni bir tavla turnuvası tertip edilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• Yapılacak yeni turnuvada, turnuvayı ciddi bir şekilde takip edecek iştirakçiler ismini yazdırırsa hem turnuvanın selameti açısından iyi olur böylece turnuva sonuçlanmış olur hem de herkes turnuvadan keyif almış olur.Belli bir süre içerisinde yapılamayan karşılaşmalar da ilgisiz kalan taraf diskalifiye edilsin, ilgisiz olan iki kişi ise ikisi de diskalifiye edilsin

Yorum

• Ula gitti çeyrek Final.)Neyse her platformda biz o çeyrek finale çıkarız artık 2. turnuvayı bekliyoruz.

Yorum

• Tamam yazdırmaya başlayalım mı? yine 8 grup mu olacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X