Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk TV?lerde neler görmek istersiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kaliteli belgeseller. h ayvanlar alemi, dogayi gösteren güzel belgeseller

cep telefonuyla çekim yapilmis gibi olan belgesellerden degil ama. Edited by: forever61
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

bende belgeseller görmek istiyorum sadece ......lar alemi degil cografi ve bilimsel belgeseller nationalgeographic ve discovery canal tarzi belgeseler
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

trt nin belgeseller berbat yaaa o konuda ben çeksem daha iii çekerim

Yorum

İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi
          Trabzonsporumuz tarihin anLatan uzun bir beLgeseL--- Gecmisten günümüze türkLerin tarihini anLatan bir beLgeseL---- en öenmLisi sabahLeyin veriLen biLmem kimLe biLmem neLerin kaLkmasi ayrica benimLe dans edermisin gibi yarisma programLarin kaLkmasi
          ...anti-klişe timi...

Yorum

reklamsiz sinema.

Yorum

Sabah programlari, televoleler ve benzeri rezillikler, ayrica etnik diziler kaldirilsin. Haberlerde bizi gerçekten ilgilendiren seyler olsun. Örnegin, Güney Azerbaycan Milli Uyanis Hareketi'nin (GAMOH) lideri Mahmudali Çöhreganli Bey'in dün ülkemizde tutuklandigini ve simdi nerede oldugunun bilinmedigini duymus muydunuz? Peki Iran'in resmi gazetesinin gençlik ekinde Türkler'e hamamböcegi dendigini ve bunun üzerine milyonlarca Iran Türkü'nün ayaklandigini, bu eylemler sirasinda 25 sehit verdigimizi? Kerkük'te El-Kaide'nin üniversite ögrencisi olan Türkler'in minibüsünü durdurarak 25 adet masum sivil ögrenciyi acimasizca öldürdüklerini? Hepsini geçtim, Iran'da 35 milyon Türk'ün yasadigini duymus muydunuz?
              Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

ya ben eski siyah beyaz kovboy filmlerini istiyorum.
                N e K ö T ü !

Yorum

dün trt2de türk tv.lerindeki bu magazin denen saçmaliklardan bahsettiler... türk halkinin böyle bir sey istememesine ragmen kanallar tarafindan bu tür programlarin dayatildigi söylendi.. dogru bir tespit .. zaten sabahtan aksama kadar insanlarin (bazi ünlülerinki bunlarin da sayisi belli) nerede nasil ne zmn olduklari gibi saçmaliklarla genç kizlarimiz ve annelerimiz uyutuluyor...

ayrica bunlarin çoguda danisikli dövüs... "ah yakalandim" ulan ne yakalandin? siz orada olacaktiniz saat 21.00de hani bizde çekecektik...?

rezillik bu ... gerçekten mide bulandirici bir sey...

neyse ben görmek istediklerimi söyleyeyim...

"gerçekler"... sonuna kadar "türkiye gerçeklerini" izlemek isterim.. dis politika.. osmanli-türk-islam kültürü... kaybettigimiz degerler... mesela kafkaslarda balkanlarda afganistanda misirda tunusta bilinenden daha fazla "türk" unsuru bulunuyor ama nedense bu bizlerce bilinmiyor...

osmanlinin 600 yil boyunca bulundugu ülkelerde nasil bir etki biraktigi..

.....

lak lak magazini olmasin yeter...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim