Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 16 Ağustos - 25 Ağustos arası oralardayım kısmetse.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Adana da oturuyor sandım... abi İftara gelmezsen kayblursun yanlış yol tarif ederiz...

Trabzon diye rize yi gezdiririz bak
      Ben adananın sıcağını yaşamamak için böyle bir düşünceye kapıldım muhterem.İstanbulda ramazan etkinliklerinden sadece Anadolu yakası bana uyar.En son tek başıma kartaldan çıkıp tff binasına soğuk bir pazar günü avazım çıktığı kadar bağırmaya gitmiştim.Ondan sonrası yok.Çok şükür yıllardır Trabzonlularla iç içeyiz istanbulda..Trabzonsporluluk özelinde bize her yer Trabzon.Trabzonu bulmak mesele değil artık.Navigasyon var mirim.Hem rize de akyazı gibi komleks bir tesis yoktur.Latifeniz için teşekkürler.::::))))))
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Perşembe günü yola çıkıyorummmm

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Perşembe günü yola çıkıyorummmm

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
          Gecerken beni de al.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• ilk önce Almanya agustos tonya.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gecerken beni de al.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Karadenizden geçicez Sen ne zamn geliyosun
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Karadenizden geçicez Sen ne zamn geliyosun
                Bu sene de gelemem.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Memlekete kendi araçları ile gidecek olanlara belki yardımı olur, paylaşmakta fayda var

Türkiye içinde uzun zamandır seyahat etmemin önemli nedenlerinden biri de meslek liseleri...
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Birkaç gün sonra... Son hazırlıklar ve vınnnnn...

Buralar komple benim.
                    En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 11.07.2016, 16:04.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birkaç gün sonra... Son hazırlıklar ve vınnnnn...

Buralar komple benim.
                      mert nereliydin? yayla hangisi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mert nereliydin? yayla hangisi?

Beşikdüzülüyüm. Oğuzluyuk. Annemin yaylada Kefli yaylası. Bizim Kadırga biraz çıplak, fotoda görülüyor zaten. Ama annemlerin orada Kefli de orman var, yaylalarımız çok güzel. Ben yaylacı adamım köyü pek sevmiyorum ama yaylada kafa dengi adam olsun hiç sıkılmam, o dağlarda huzur buluyorum.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beşikdüzülüyüm. Oğuzluyuk. Annemin yaylada Kefli yaylası. Bizim Kadırga biraz çıplak, fotoda görülüyor zaten. Ama annemlerin orada Kefli de orman var, yaylalarımız çok güzel. Ben yaylacı adamım köyü pek sevmiyorum ama yaylada kafa dengi adam olsun hiç sıkılmam, o dağlarda huzur buluyorum.
                          benim de çocukluğum yaylalarda geçti, yayla kültürüne sahip arkadaşları çok önemsiyorum....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                          Çalışıyor...
                          X