16 Ağustos - 25 Ağustos arası oralardayım kısmetse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Adana da oturuyor sandım... abi İftara gelmezsen kayblursun yanlış yol tarif ederiz...
Trabzon diye rize yi gezdiririz bak))))))
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerşembe günü yola çıkıyorummmm
50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecerken beni de al.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSen ne zamn geliyosun
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradenizden geçicezSen ne zamn geliyosun
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
- Alıntı
Yorum
-
Birkaç gün sonra... Son hazırlıklar ve vınnnnn...
Buralar komple benim.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 11.07.2016, 16:04."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Birkaç gün sonra... Son hazırlıklar ve vınnnnn...
Buralar komple benim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemert nereliydin? yayla hangisi?
Beşikdüzülüyüm. Oğuzluyuk.Annemin yaylada Kefli yaylası. Bizim Kadırga biraz çıplak, fotoda görülüyor zaten.
Ama annemlerin orada Kefli de orman var, yaylalarımız çok güzel. Ben yaylacı adamım köyü pek sevmiyorum ama yaylada kafa dengi adam olsun hiç sıkılmam, o dağlarda huzur buluyorum.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşikdüzülüyüm. Oğuzluyuk.Annemin yaylada Kefli yaylası. Bizim Kadırga biraz çıplak, fotoda görülüyor zaten.
Ama annemlerin orada Kefli de orman var, yaylalarımız çok güzel. Ben yaylacı adamım köyü pek sevmiyorum ama yaylada kafa dengi adam olsun hiç sıkılmam, o dağlarda huzur buluyorum.
- Alıntı
Yorum
Yorum