Büyük İhtimalle Bidahaki Yaz Ordayım ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Memleket'e Ne Zaman Gidiyoruz?
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayk uçakla dönmeye ne dersin?
Uçağı bana verseler otobüsle dönecem ben ya.
O saat 4 de osmancıkta o araba duracak gözlem ve ayranımı alıp otoban kenarında balata kokusu altında oturup yiyecem sonra bir sigarayla 2 türkü tutturacam , 1 yaşından beri bu yolda gidip geldim yok arkadaş otobüsden başkası yalan.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
kastamonu gölköyden herkese selam.haftaya cumartesi akşamı inşallah kutsal topraklardayım.3 gün bile olsa oraları göreceğim için çok mutluyum.sonra istikamaet urfa...elbet biteceksin lanet askerlik.ayıramıcaksın bi daha beni güzel memleketimden...
- Alıntı
Yorum
-
Kimyager(Mustafa) kardeşim bitecek bu askerlik dert etmek yok..
Arkadaşlar, Kimyager ile aynı bölükte askeriz.. Elinde Bize Her Yer Trabzon kitabıyla dolaşırken tanıştık..Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimyager(Mustafa) kardeşim bitecek bu askerlik dert etmek yok..
Arkadaşlar, Kimyager ile aynı bölükte askeriz.. Elinde Bize Her Yer Trabzon kitabıyla dolaşırken tanıştık..
inşallah kardeşim inşallah
- Alıntı
Yorum
-
~~~~~~~~~~~~~~Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle~~~~~~~~~~~~~~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin zoruna gitmesin.Cumartesi itibariyle 10 gün süreyle Trabzondayım.
çok zoruma gitti
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimsenin zoruna gitmesin.Cumartesi itibariyle 10 gün süreyle Trabzondayım.
Şimdiden iyi yolculuklar Süleyman abi, güzel bir bayram olur inşallahFanatik Pacci
- Alıntı
Yorum
-
Süleyman abi ve Olcay abi hayırlı yolculuklar inşallah bende Pazar günü gideceğim kutsal topraklaraBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Hayırdır Muchtar 44 gün sonra ne var tatil flnmı geliyor ?
Bizim buralarda yok öyle bir tatil deBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
Yorum